Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här visar fitnessmodellen den uppblåsta sanningen med 12 timmars mellanrum

Får du också ångest över att varenda jäkel på sociala medier verkar kunna äta precis allt (pizza, burgare och nutella till allt) och trots det ha världens plattaste mage? Eh ja… När en själv sitter där och sväller upp efter en näve popcorn lagom till förfesten börjat komma igång. Den diskussionen satt fitnessbloggaren Tiffany Brien igång genom att visa upp två bilder – tagna med endast 12 timmars mellanrum! 
 
Tiffany Brien-uppblast-mage

I Facebookinlägget som gått och blivit viralt där bilden publicerades skriver Tiffany:
 
“Nej, jag är inte gravid i sjätte månaden. Det är bara en mat-baby..De här två fotona är tagna med 12 timmars mellanrum, den vänstra före jag gick och la mig och den högra direkt när jag gick upp”, skriver hon.
 
Hon berättar även att det inte är något konstigt eller ovanligt att hon är så uppsvälld som på den vänstra bilden men att det inte är något hon brukar lägga ut på sociala medier.
 
“Jag tänkte att jag skulle dela med mig av en dålig dag för att visa att ingen är perfekt och att det är okej att ha en dag när kroppen bara bestämmer sig för att inte spela med. Oroa er inte, det händer även den bästa, och är bara en del av att vara kvinna! Det är en härlig blandning av sömnbrist, stress och hormoner!”
 
Härligt befriande tycker vi som hejar på Tiffany (och andra modiga) som vågar sticka ut och dela med sig av verkligheten på sociala medier.
 
Foto & källa: Facebook & Instagram

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!