Nöje

Harry Potter Go “Wizards unite” blir verklighet – snart kan du känna dig som en riktig trollkarl

Bästa nyheten för alla Harry Potter-fans! Nästa år kommer du kunna gå runt i stan och besegra fantastiska vidunder och kasta magiska trollformler. Hur då? Tänker du nu, nästa år kommer ett Harry Potter Go till din mobil.

harry-potter-go-wizard-unite-Foto: IBL

Beskedet kom inte en dag för tidigt – Niantic, grundarna av det omåttligt populära Pokémon Go, bekräftar nu att de kommer lansera ett Harry Potter Go. Det har länge ryktas om att ett sånt spel var på väg men nu är det äntligen helt säkert.

Spelet som kommer heta, Harry Potter: Wizards Unite, som spelare får du lära dig olika trollformler, upptäcka riktiga platser och städer. Spelet kommer gå ut på att du ska upptäcka och bekämpa legendariska djur och fantastiska vidunder, du kommer också kunna samarbeta med andra för att bekämpa fiender.

På sin hemsida skriver Niantic att Warner Bros är en partner till spelet. Vilket betyder att spelet förmodligen kommer se ut som den Harry Potter-värld vi är vana att se.

Spelet kommer lanseras någon gång under 2018 och vi kan ana att vi nästa kommer gå runt och skrika “Expecto Patronum” och “Wingardium Leviosa”.

Källa: Expressen/Café

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!