Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Harry Potter-skådisarna återförenas

Enligt uppgifter från hemsidan “Mirror” är det snart dags för det gamla gänget från Harry Potter att återförenas. Om ryktet stämmer blir det en tv-special liknande den vi såg med “Vänner”-gänget!

Foto: Warner Bros

HBO-specialen med återföreningen av “Vänner” blev en storsuccé och nu ska streamingtjänsten ha blivit inspirerade till ett liknande upplägg med skådespelarna från Harry Potter. Tjugo år efter att den första filmen hade premiär skulle skådespelarna isåfall få möjlighet att återskapa flera minnesvärda stunder från de åtta filmerna.

Inspelning i London

Enligt rykten kommer inspelningen att besökas av flera välkända ansikten från filmserien och inspelningarna är sagda att ske i London någon gång under november. En källa till tidningen poängterar att flera av skådespelarna har gått vidare idag men att Harry Potter-filmerna var det som gjorde dem till stjärnor. “De har alla lyckliga minnen från den tiden och alla hoppas att det kommer hända”, ska källan ha sagt. Uppgifterna är dock ännu inte bekräftade.

Foto: Warner Bros

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!