Nöje

Harry Styles ryktas dejta skådespelerskan Taylor Russel

Harry Styles tycks ha funnit kärleken på nytt, denna gång i skådespelerskan Taylor Russel. Bilder som Page Six publicerat tycks bekräfta sångarens nya romans.

Foto: Shutterstock

Förra månaden uppstod rykten om en romans mellan Harry Styles och Taylor Russel efter att TMZ publicerat bilder på Russel i det som föreföll vara ett VIP-tält på Styles spelning i Wien. Dessutom har fans delat bilder och videor på sociala medier där paret syns tillsammans vid flera olika tillfällen.

Fångades på bild i London

Nu tycks relationen vara bekräftad, det skriver Page Six. Tidningen har publicerat flera bilder på Styles och Russel som togs i London efter skådespelerskans medverkan i föreställningen “The Effect” på Nationalteatern förra veckan.

I bilderna syns Styles bland annat hålla armen om Russels midja medan hon håller sin hand på artistens axel. Enligt en källa till Page Six berättar att de två såg ut att trivas i varandras sällskap:

“Det såg ut som om de höll händer”, sa personen. “Harry var vid Taylors sida hela tiden. Han presenterade henne för James [Corden] och viskade till henne och skrattade och log.”

Styles senaste offentliga relation var med Don’t Worry Darling-regissören Olivia Wilde. De dejtade i ungefär ett år och gjorde slut i november förra året. Russel har tidigare ryktats dejta Timothée Chalamet som hon har jobbat tillsammans med i filmen Bones and All (2022).

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!