Nöje

Harry Styles skadad under spelning – fick föremål kastat i ansiktet

Ännu en artist har blivit skadad av ett föremål som kastats upp på scen under en spelning – denna gång är det Harry Styles som drabbats.

Foto: Shutterstock

Det var under helgen som Harry Styles träffades i ansiktet av ett föremål som kastades upp på scenen under en spelning i Österrike.

“Såg ut att göra väldigt ont”

Händelsen ägde rum i lördags på Erns-Happel-stadion i Wien. I flera videor som har publicerats online syns Styles hålla sig för ansiktet, synbart skadad.

Enligt ett fan som var på konserten skedde det hela efter Styles framförande av låten “Sign Of The Times” från 2017.

“Det såg ut att göra väldigt ont. Det verkade som om han var tvungen att samla sig, och sedan vände han sig tillbaka mot oss och fortsatte framträdandet”, säger personen till Independent.

@harryloustan Stop throwing shot at him and especially his face!!!! #treatpeoplewithkindness #treatharrywithkindness #harrystyles #harrystylesvids #harrystylesvid #harrystylesvideos #harrystylestiktok #hslot #harrystylesloveontour #hslotvienna #hslotwien #harrystyleshurt #youhurthim ♬ Originalton – mia

Händelsen är den senaste av flera liknande incidenter som har ägt rum denna sommar: I juni träffades Bebe Rexha i ansiktet av en mobil som någon kastade på henne under en spelning i New York, och samma månad kastade ett av Pinks fans upp sin mammas aska på scen när artisten framträdde på en festival i London.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!