Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Heath Ledgers liv blir gripande dokumentär – se trailern här

Igår den 4 april skulle Heath Ledger fyllt 38 år och nu släpps trailern till dokumentären om hans liv.  

HEATH-ledger-dokumentar-

Den 22 januari 2008 hittades den 28-åriga skådespelaren Heath Ledger död efter en överdos av läkemedel. Året därpå fick han en Oscar postumt för sin roll som Jokern i The dark knight.

Nu, nästan tio år efter hans död, har Spike TV gjort en dokumentär om skådespelaren som sällan lämnade någon oberörd och hans fantastiska karriär.  I dokumentären blandas intervjuer med personer som stod honom nära med material från Heath Ledgers privata videokamera. Det mesta av materialet i dokumentären är faktiskt filmat av Heath själv.

– Det fanns alltid en kamera nära honom, en videokamera, en polaroidkamera, en filmkamera. Det är så jag kommer ihåg honom, med en kamera i sin hand, säger vännen Christina Cauchi i dokumentären.

I trailern får vi bland annat höra Naomi Watts, regissören Ang Lee och hans syster Kate Ledger dela med sig av sina berättelser om den legendariska skådespelaren.

– Även när han hade en biroll så stal han hela showen, det är kraften i Heath Ledger, säger Ang Lee, regissören bakom “Brokeback Mountain”, i dokumentären.

Dokumentären “I Am Heath Ledger” kommer att visas på Tribeca filmfestival den 23 april och på utvalda biografer den 3 maj. Vi längtar så efter att få se Heaths charmiga leende igen. Vi kommer aldrig glömma hur kära vi blev i honom i “10 orsaker att hata dig”.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!