Nöje

Heath Ledgers liv blir gripande dokumentär – se trailern här

Igår den 4 april skulle Heath Ledger fyllt 38 år och nu släpps trailern till dokumentären om hans liv.  

HEATH-ledger-dokumentar-

Den 22 januari 2008 hittades den 28-åriga skådespelaren Heath Ledger död efter en överdos av läkemedel. Året därpå fick han en Oscar postumt för sin roll som Jokern i The dark knight.

Nu, nästan tio år efter hans död, har Spike TV gjort en dokumentär om skådespelaren som sällan lämnade någon oberörd och hans fantastiska karriär.  I dokumentären blandas intervjuer med personer som stod honom nära med material från Heath Ledgers privata videokamera. Det mesta av materialet i dokumentären är faktiskt filmat av Heath själv.

– Det fanns alltid en kamera nära honom, en videokamera, en polaroidkamera, en filmkamera. Det är så jag kommer ihåg honom, med en kamera i sin hand, säger vännen Christina Cauchi i dokumentären.

I trailern får vi bland annat höra Naomi Watts, regissören Ang Lee och hans syster Kate Ledger dela med sig av sina berättelser om den legendariska skådespelaren.

– Även när han hade en biroll så stal han hela showen, det är kraften i Heath Ledger, säger Ang Lee, regissören bakom “Brokeback Mountain”, i dokumentären.

Dokumentären “I Am Heath Ledger” kommer att visas på Tribeca filmfestival den 23 april och på utvalda biografer den 3 maj. Vi längtar så efter att få se Heaths charmiga leende igen. Vi kommer aldrig glömma hur kära vi blev i honom i “10 orsaker att hata dig”.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!