Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Hemligheten är ute – Kenza avslöjar namnet på sin nyfödda son

Kenza och maken Aleks blev nyligen föräldrar till en liten son som de tidigare inte har avslöjat namnet på. Igår publicerade Kenza en bild på sin Instagram där vi får veta namnet på hennes förstfödda son.

Foto: Instagram/@kenzas

Den 14 juni publicerade Kenza Zouiten Subosic en bild på sin Instagram med nyheten om att hon och maken Aleksandar, Aleks, Subosic blivit föräldrar till en liten son. I sitt inlägg skrev hon även om sina känslor kring att ha blivit mamma.

”Allt har gått bra och vi är så förälskade i honom. Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, och att jag blev mamma till slut. Han var värd all väntan, all kamp, all smärta. Tack för att du valde oss som föräldrar. Vi lovar att alltid älska och skydda dig.”

Många av hennes följare har frågat om namn till bebisen men det är något som Kenza har valt att hålla hemligt. I sin podcast som hon driver med Danijela Pavlica “Kenza & Dani – när livet händer” har båda två, som varit gravida samtidigt, diskuterat namnfrågan och hur de tänker. Där har Kenza sagt att de har valt mellan namn som både funkar i Sverige och internationellt eller ett serbiskt namn. I podcasten berättade hon även att hon gärna vill ha ett arabiskt mellannamn, från sitt eget ursprung.

Nu har Kenza på Instagram gått ut med vad sonen ska heta.

”Min Nikola, bara 5 dagar gammal men har redan stulit hela mitt hjärta.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

My Nikola, only 5 days old but already stole my whole heart. ?

Ett inlägg delat av Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!