Nöje

Hemma med Ernst – ny programserie med Ernst Kirchsteiger

Ernst Kirchsteiger är tillbaka i höst på TV4 med en ny programserie som går under namnet Hemma med Ernst. Och det blir precis så som det låter, tittarna kommer få hänga hemma med Ernst i en vardagsnära miljö, få tips och råd på hanterbara fix och hur man kan få ut det vackra i sin vardag. På ett ärligt och personligt sätt lär Ernst samtidigt oss mer om sin livsfilosofi, inredning och matlagning.

Foto: Instagram @ernstkirchteigerofficiell

– Nu har jag fått ny energi och skaparlust. Huset jag har hittat är superinspirerande och ger mig fullt med idéer och tankar. Så förvänta er en lycklig och glad Ernst i högform. Jag känner mig helt fri att skapa efter eget huvud, säger Ernst Kirchsteiger.

I nya Hemma med Ernst blir det fokus på hur man kan göra saker själv i sitt hem istället för stora byggprojekt. Under åtta avsnitt kommer Ernst inspirera om hur vi med enkla medel kan skapa unika inredningsdetaljer och njutbara smakupplevelser. Men det handlar inte bara om att skapa det vackra, utan också om att finna glädjen och upptäcka det himmelska i vardagliga ting – en livsfilosofi i sig.

– Att Ernst är tillbaka med nya program känns efterlängtat. Tittarna kommer få ta del av Ernst helt unika och sinnligt vackra sätt att tänka kring inredning, trädgård och mat. Det blir en ny programserie där Ernst varvar handfasta tips med personliga reflektioner om livet och resultatet är ett oemotståndligt lyckopiller, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4.  

När har Hemma hos Ernst premiär?

Hemma med Ernst har premiär 26 september på TV4 Play och TV4.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!