Nöje

Henrietta Fromholtz släpper en bok om sina erfarenheter av ätstörningar

Metro Modes livsstilsbloggare Henrietta Fromholtz kommer under 2018 släppa en bok om hennes historia med sjukdomen anorexia. I bloggen kommer ni att få följa med henne på sin skrivarresa – vi är så taggade på att få läsa boken när den är klar!

metromode-bloggare-henriettaFoto: Henrietta Fromholtz

“Det känns helt overkligt och jag tror knappt på mig själv nu när jag skriver det. Nyper mig i armen var och varannan minut och ler på ett nästan störande sätt 24/7. Jag ska alltså skriva en bok. En bok om mig och om ätstörningar”, skriver Henrietta i ett blogginlägg.

Hon fick förfrågan av Lava Förlag och hon tackade inte ja med en gång, utan tog sig tid att tänka igenom sitt beslut.

“Att skriva en bok är ett stort projekt, att skriva om en ätstörning är tufft, ger mig ett extra ansvar och eftersom det här är en stor dröm sedan flera år tillbaka är det ingenting jag vill göra halv-bra. Jag har velat försäkra mig själv om att jag kommer att vara stolt den dag min första bok är tryckt och ligger i min hand”, tillägger hon.

Men till slut tackade hon ja och under 2018 kommer en bok finnas att köpa. Boken kommer att rikta sig till personer som är mitt i sjukdomen anorexia, till de som har en dålig relation till mat och hälsa men även till anhöriga.

Följ med Henriettas skrivarresa på bloggen, vi är så stolta och ser verkligen fram emot boken! Hejja Henrietta!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!