Nöje

Henry Cavill hoppar av “The Witcher” – ramaskri bland fansen

Enligt många The Witcher-fans är Henry Cavill den perfekta skådespelaren att gestalta seriens huvudperson, Geralt av Rivia. Nu bekräftar Cavill att han hoppar av serien – något som har lett till upprörda känslor bland hans fans.

Foto: Netflix

Nu är det bekräftat: det blir en fjärde säsong av Netflix fantasyserie The Witcher, men med en anmärkningsvärd förändring: Henry Cavill, som har spelat huvudrollen i de första tre säsongerna, kommer inte att medverka i den nya säsongen, det skriver CNN.

Henry Cavill om The Witcher: “Lämnar över facklan”

Det har inte getts någon officiell förklaring till varför Cavill lämnar The Witcher, men en teori är att hans övriga uppdrag – däribland en ny Stålmannen-film – gör det omöjligt för honom att fortsätta medverka i serien. Istället för Cavill kommer Liam Hemsworth att axla rollen som Geralt av Rivia, ett beslut som skådespelaren tycks ge sitt fulla stöd i ett inlägg på Instagram:

“Min resa som Geralt av Rivia har varit fylld av både monster och äventyr, och tyvärr kommer jag att lägga ner min medaljong och mina svärd inför säsong 4. I mitt ställe kommer den fantastiska Mr. Liam Hemsworth att ta upp den vita vargens mantel”, skriver Cavill och fortsätter:

“Precis som med de största litterära karaktärerna lämnar jag över facklan med vördnad för den tid som ägnats åt att förkroppsliga Geralt och entusiasm över att se Liams tolkning av denna mest fascinerande och nyanserade av män. Liam, min gode herre, den här karaktären har ett så underbart djup, njut av att dyka ner och se vad du kan hitta.”

Fansen: “Kommer vägra att titta”

Nyheten om Cavills avhopp har gett upphov till en hel del besvikelse bland hans fans. I kommentarsfältet till skådespelarens inlägg uttrycker flera personer sin bestörtning:

“Hemsworth är en jättebra skådespelare men den här rollen och karaktären är gjord för endast en person och det är du Mr. Cavill! Precis som Stålmannen”, skriver ett fan.

“Du var född till att spela Geralt. Jag menar. Du ÄR Geralt. Detta är fruktansvärt”, skriver en annan person.

En tredje kommenterar: “Jag kommer att vägra att acceptera detta och respektfullt vägra att titta på The Witcher om inte du spelar Geralt.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!