Nöje

Herre på täppan – här är alla deltagare i discovery+ nya tävlingsprogram

40 kändisar. 39 galna tävlingar, där det bara en finns en regel: kom inte sist. Just nu spelas Sveriges största kändistävling Herre på täppan in för discovery+ och Kanal 5. Det viktiga är inte att vinna, det viktiga är att inte förlora. I varje deltävling sållas en deltagare ut och får möta programledaren Carina Berg i green room innan det är dags att åka hem. Programmet, som bygger på den internationella tittarsuccén 99 To Beat, produceras av Nexiko för premiär på discovery+ och Kanal 5 senare under 2022.

Foto: Linus Hallsenius/Kanal 5 och discovery+

Carina Berg programledare för Herre på täppan

– Det är som att umgås med en busslast kändiskalvar på grönbete. Aldrig tidigare har vi sett så många och så välkända vuxna leka lika barnsliga lekar med så stort allvar, säger Carina Berg.

Foto: Kanal5/discovery+

Sedan en vecka tillbaka pågår inspelningarna av Sveriges största kändistävling – och årets mest sprudlande underhållningsprogram – i Frihamnen i Stockholm. I Herre på täppan tävlar 40 av våra mest bekanta kända svenskar i alltifrån radiostyrda bilar till kluriga kunskapstest, pyssel och stressmoment. I varje deltävling tävlar alla mot alla, och det finns inga vinnare – bara EN förlorare. Den som kommer sist i varje utmaning får avrapportera hos programledaren Carina Berg i green room innan det är dags att lämna tävlingen. En efter en faller bort hela vägen fram till den rafflande finalen. Vem står ensam kvar när den sista signalen ljuder? Vem blir Herre på täppan 2022?

– Herre på täppan är underhållning i sin renaste form. Vi tror det här är precis vad tv tittarna behöver i höstmörkret. Blir tv programmet hälften så roligt som inspelningen så är succén given, säger Anne Appelberg, exekutiv producent för Herre på täppan för Warner Bros. Discovery.

När har Herre på täppan premiär?

Herre på täppan är en svensk version av det belgiska formatet 99 To Beat, som blivit en tittarsuccé i flera länder runtom Europa. Programmet produceras av Nexiko för premiär på Kanal 5 och discovery+ senare under 2022.

Deltagare/Tävlande i Herre på täppan 2022:

Alvaro Estrella

Anette Norberg

Angela Praxedes

Anna Book

Annie Moreau

Armand Krajnc

Bathina Philipson

Bingo Rimér

Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson

Caroline Aronsson

Caroline Kronqvist

Cecilia Ehrling

Dag Tolstoy

Daniel Paris

Elin Härkönen

Elina Raeder

Erica Johansson

Erik Lundin

Fanny Melin

Izabella Andersson Acimovic

Joy M´Batha

Manoel ”Junior” Marques Lerin

Lisa Anckarman

Mackan Edlund

Magnus Hedman

Marcus “Mcuze” Johansson

Martin Melin

Maxine Nordlindh

Mikaela Laurén

Martin Edlund

Nemo Hedén

Petter Kjellén

Renaida Braun

Robert Andersson

Sandra Dahlberg

Sigrid Barany

Simon Lindström

Tobbe Blom

Tobias Karlsson

Vilma Davidsson

Foto: Linus Hallsenius/Kanal 5 och discovery+

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!