Nöje

High school-eleven fick nobben – gick på balen med Kylie Jenner istället

High school-eleven Albert Ochoas dejt till balen tackade nej, då ställde realitystjärnan Kylie Jenner upp. Det låter helt sjukt, men det är faktiskt sant.

Kylie-jenner-pa-bal-1Foto: Kylie Jenner Snapchat/REX

I lördags var det dags för Rio Americano High Schools årliga bal, vilket är en stor högtid för många och även för eleven Albert Ochoas. Tyvärr hade den han tänkte gå på balen precis tackat nej. Det stoppade inte honom, istället vände han sig till Kylie Jenner. Som tackade ja och gick med honom på balen.

Under kvällen delade, minst sagt, förvånade studenter flitigt med sig av videor och bilder på realitystjärnan. Kylie Jenner missade sin egen bal då hon hoppade av High School för att bli hemskolad och hon såg ut att trivas som fisken i vattnet.

kylie-jenner-pa-balFoto: Twitter.com/ssochoa/Twitter.com/kenkenpate

Paret filmades även till ett kommande avsnitt av Keeping up with the Kardashians, så snart får vi kanske se hur deras balkväll var. Då kanske vi också får reda på varför Kylie ställde upp, kanske var det så enkelt att hon ville hjälpa en kille och få gå på bal.

Systern till tjejen som nobbade Albert skrev på Twitter “Kylie Jenner gick seriöst på bal med killen som min syster nobbade”. Hon förklarade också att hennes syster inte ogillade Albert utan tackade nej för att han var hennes kompis storebror.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!