Nöje

Hilary Duff drack sin moderkaka: “Det var den godaste smoothien jag druckit!”

Känns en smoothie gjord på moderkaka som en lockande måltid?  Det tyckte i alla fall skådespelerskan Hilary Duff efter förlossningen med sin nyfödda dotter.

hilary-duff-moderkaka-smoothieFoto: Instagram @hilaryduff / Alex Loup, Unsplash

I oktober i år födde Hilary Duff dottern Banks Violet, vilket har skapat stora rubriker. Inte för att en kändismamma fött barn, utan för det kontroversiella som hon valde att göra efteråt. Hilary Duff valde nämligen att äta sin moderkaka efter förlossningen – i en smoothie tillsammans med frysta bär. I podcasten “Informed Pregnancy” berättar hon om upplevelsen och att hon till en början var tveksam till att äta moderkakan.

– Jag var ärligt talat lite skräckslagen, berättar hon i podcasten. Men tillägger att de teorier som säger att moderkakan kan förhindra förlossningsdepression och minska blödningen var tillräckligt för att övertyga henne att äta den, trots tveksamheter.

– Det var den mest godaste smoothien jag druckit! Jag har inte druckit en så härlig smoothie sen jag var tio år, den var full av kalorier, juice, frukter och massa annat gott, säger hon.

Sedan hon drack den omtalade smoothien har hon mått toppen och berättar att hon fryst ner resterna i iskuber för att undvika att inta moderkakan i pillerform.

– Jag hörde något konstigt om piller, något om att rapa moderkaka inte är så optimalt, säger hon.

 

Läs också artikeln “Maxinne Björk dricker sin egen mens: ”Det är rena rama superpillret“!

Källa: People


Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!