Nöje

Historia har skrivits i Bachelor – kvinnlig deltagare bekänner kärlek för annan deltagare

Är du en trogen följare av Bachelor? Då får du inte missa det episka ögonblicket när historia skrevs i det vietnamesiska programmet. En av deltagarna, som inte fick en ros, väljer att bekänna sin kärlek till en annan kvinna i programmet. Den andra kvinnan som däremot fått en ros väljer att lämna tillbaka den och besvarar kärleken. Se klippen nedan!

bachelor-vietnamFoto: Youtube

Att Bachelor brukar vara förknippat med drama som får tittarna att sitta bänkade är ingen nyhet. Och i Bachelor Vietnam bjöds det på ett ikoniskt ögonblick. En av deltagarna, Minh Thu, som inte fick en ros, erkände att hon hittat kärleken innan hon lämnade. Och det var inte Bachelorn som hon syftade på – utan Truc Nhu, en av kvinnorna i programmet.

Minh Thu gick mot sin kärlek Truc Nhu med bestämda steg efter bekännandet och bad henne att följa med henne hem. Truc Nhu som däremot fått en ros mottar Minhs gråtande famn och går med på att lämna programmet med henne.

Innan hon lämnar tillbaka sin ros förklarar hon till Bachelorn Nguyen Quoc Trung: “Jag är ledsen. Jag vill verkligen lära känna dig. Du är någon som har fått mig att känna mig speciell och det har jag inte känt på en lång tid”.

En chockad Bachelor förklarar att han inte hade velat ge rosen till någon annan samt att han tror att hon kommer känna ånger.

Och man hade ju kunnat hoppats på en sann kärlekshistoria för de kvinnliga deltagarna men sagan tog snabbt slut. Enligt Next Shark ändrar sig Truc Nhu och bestämmer sig för att stanna i tävlingen ändå. Och även om Bachelor-tittarna är vana vid drama och oväntade vändningar har Bachelor-historia skrivits. Se klippet nedan!

Källa: Elle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!