Nöje

11 saker som bevisar att du hittat världens bästa kille

Det kan vara småsaker som ett fint leende, en spännande blick, en vältränad kropp eller ett härlig skratt som får dig intresserad, men det är oftast inte det som får dig att stanna. Här listar vi elva beteenden som visar att du troligtvis träffat världens bästa kille – och bör hålla hårt i honom! 

Foto: Unsplash

1. Han vill göra gott intryck på dina vänner! Han vill lära känna dem eftersom han planerar att hänga med dig ett bra tag. Efter första “kompisträffen” kan du räkna med en fråga som “skötte jag mig okej?” eller liknande bara för att han vill visa att han faktiskt bryr sig.

2. Han bryr sig om dina nära och kära! Han frågar hur din kompis Elin mår efter att hon blivit dumpad eller hur din pappa mår efter operationen. Inte för att han måste, utan för att han vill!

3. Han pusslar om i sitt liv för att få tid med dig! Har han ett gympass inbokat på onsdag när du frågar om han är sugen på bio kan du räkna med att han ställer in, eller i alla fall försöker stuva om i schemat. Det för att han vill umgås med dig!

4. Han himlar inte med ögonen! När du berättar om något din chef eller kollega gjort under dagen med kommentarer som “lägg av, sluta gnäll nu”. Nej, för han står bakom dig, är på din sida och visar det genom att hålla med.

5. Han dumförklarar dig inte! Och säger “vad löjlig du är” när du tar upp något som tynger dig. Istället har han förståelse för att ni är olika och att du kan se på saker och ting på ett annat sätt än vad han gör.

Läs också: Här är anledningen till att du “tappar bort dig själv” i ett förhållande – och så ändrar du på det.

6. Han frågar alltid om du vill smaka. Håller han i sista pizzabiten när du redan lyckats smälla i dig din del så kan du räkna med att han frågar om du vill ha en sista tugga, för sån är han.

7. Han umgås gärna med din familj! Och spenderar gärna en av semesterveckorna i staden du kommer från i ditt gamla flickrum utan att gnälla. Det med vetskapen om att ni kommer att åka från ena kaffe-repet till det andra för att hälsa på släkt och “gamla vänner” 90 % av tiden…

8. Han tittar på dig på ett speciellt sätt! Som att just du råkar vara finast i hela världen. När du kommer ut från duschen, vaknar upp på morgonen eller kommer ut i hallen redo för en dejt i stan.

9. Han är genuint intresserad av dig! Han visar det på olika sätt genom att komma ihåg små detaljer som vilka blommor som är din favorit. Vilken musik du gillar eller vilken väska du drömt om ett tag som han helt plötsligt drar fram när ni firar årsdagen.

10. Han pysslar om dig när du är sjuk! Köper hem favoritchokladen, tidningen du läser en gång om året och ser till att du har allt du behöver. Han frågar hur du mår ett par gånger för mycket medan han bäddar ner dig framför House of cards-marathon!

11. Han blir exalterad när det går bra för dig! För att han är stolt och tycker att du är grym. Bara det?

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!