Nöje

Hörselskadade bebisen hör sin mamma för första gången – det gulligaste vi sett!

Klippet på 2-månaders bebisen som hör sin mamma säga “jag älskar dig” för första gången har blivit viralt. Vi förstår varför – det här måste ändå vara det sötaste vi sett?

bebis-hor-sin-mamma-forsta-gangenFoto: Christy Keane Instagram

Christy Keans dotter Charlotte föddes i augusti 2017 och de första månaderna har enligt föräldrarna varit en utmaning. De hade aldrig tidigare haft några erfarenheter av dövhet i släkten och blev överraskade när de på rutinkontrollerna fick reda på att dottern var hörselskadad.

“Det var chockerande. Jag har aldrig mött en döv person i mitt liv innan min dotter”, säger Christy Keen till Good Housekeeping.

I ett instagram-inlägg skriver hon: “Det känns konstigt att min dotter är döv. Hur kan den här söta och perfekta bebisen inte höra mig? Hon har aldrig hört mig välkomna henne till världen, hon har aldrig hört mig när jag sjungit för henne och det svåraste att hantera – hon har aldrig fått höra mig säga jag älskar dig.”

Hon forsätter inlägget med att beskriva hur stolt hon är över att vara mamma till en döv flicka och att Charlotte är mer än perfekt för henne.

“Du kommer inte att få höra våra röster, men du kommer att känna våra beröringar, våra dofter och se våra ögon. Du kommer inte att få höra oss säga “jag älskar dig” men jag lovar att du kommer att få känna det. Med varje beröring, blick och leende kommer du att känna vår kärlek att omge dig min söta lilla flicka”, tillägger hon.

Men med hjälp av en hörapparat kunde hon ändra på det – hennes dotter får höra henne säga de tre magiska orden och reaktionen får oss att smälta! Christy berättar för Good Housekeeping att hon inte planerade att publicera videon för omvärlden men att det var släktingar som bad henne att göra det för att kunna dela klippet med vänner. Så hon gjorde det – och morgonen därpå vaknade hon upp till tusentals delningar och miljontals visningar ( i nuläget har klippet nästan sex miljoner visningar!). Lilla Charlotte har med andra ord tagit världen med storm – se klippet nedan!


Källa: Femina och Good Housekeeping

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!