Nöje

Hotell Romantik säsong 2

I vinter har tittarna kunnat följa Merja, Lasse, Monica, Rooger och 24 andra singlar i den uppmärksammade dejtingserien Hotell Romantik. På söndag sänds årets sista avsnitt och nu är det klart att det populära programmet får en säsong till.

Ewa Wiberg och Kjell Eriksson i Hotell Romantik. Foto: Janne Danielsson/SVT

– Svensk dejting-tv har fått en ny kärlek med supersuccén Hotell Romantik. Våra modiga och kärlekstörstande deltagare har varje vecka nått en miljonpublik och nu gör vi säsong 2. Jag ser fram mot ett nytt hotell, nya deltagare och en ny debatt om längtan efter kärlek efter 65, säger Anton Glanzelius programbeställare på SVT.

Gensvaret från tittarna har varit stort och det har redan kommit in 1200 ansökningar till den nya säsongen som kommer att sändas 2024. Castingen pågår april ut och i slutet av maj är det dags för inspelning. 

Om Hotell Romantik – säsong 1

28 kärlekstörstande singlar på 65 plus reste till de schweiziska alperna på jakt efter den rätta. På schemat stod aktiviteter som höghöjdsbanor, rodel, paraglide och skogsrave. Varje kväll avslutades med middag och dans, och reseledarna Kristina ”Keyyo” Petrushina och Erik Ekstrand utsåg kvällens par som fick en övernattning i en romantisk alpstuga. Nu på söndag kommer svaren om paren – vilka väljer att åka hem och vilka väljer att stanna kvar för en romantisk vecka med en nyfunnen kärlek?

När har Hotell Romantik – säsong 2 premiär?

Hotell Romantik säsong 2 har premiär vintern 2024.

Foto: Janne Danielsson/SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!