Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Hur bra koll har du – 9 internationella influencers vi bör känna till

Hur bra koll har du på influencers? Idag finns det så otroligt många att hålla koll på och det är svårt att veta vilka man bör följa och vilka som ger dig den bästa inspirationen. Vi har listat nio influencers vi bör lägga till i våra flöden.

Foto: Instagram @xeniaoverdose/@camillapihlno

1. Chiara Ferragni 

Italiens stora bloggare, modedesigner och fotomodell!  På sin Instagram som har över 12 miljoner följare delar Chiara med sig om sin vardag och livet som nybliven mamma och på hennes hemsida och blogg The Blonde Salad får vi ta del av de senaste trenderna inom mode och skönhet.

Sunday look #AmericanDays🇺🇸

Ett inlägg delat av Chiara Ferragni (@chiaraferragni)


2. Xenia Overdose

Den tyska mode- och livsstilsbloggaren Xenia Overdose inspirerar oss om allt från mode och mat till resor och träning. Instagramflödet som har 1 miljon följare domineras av bilder som är tagna från världens alla hörn och Xenias coola street style får oss att älska den växande modetrenden!

If I had to wear one outfit for the rest of my life… guess which

Ett inlägg delat av XENIA (@xeniaoverdose)


3. Nikkie de Jager

Makeup-artisten Nikkie “nikkietutorials” de Jager kommer från Tyskland och är av de hetaste makeup-artisterna just nu! Nikkies Youtube-kanal har över 9 miljoner prenumeranter och hennes Instagram nästan 10 miljoner följare, två perfekta kanaler för dig som vill ta del av de senaste trenderna och teknikerna inom smink helt enkelt.


4. Nina Sandbech

Nina Sandbech är en norsk influencer med ett stort intresse för framförallt mode och foto. På hennes blogg delar hon med sig av sin personliga stil och sina inspirationer i livet, och på hennes Instagram som har nästan 34 tusen följare domineras flödet av färgglada outfits och resmål vi mer än gärna åker till just nu!

The full outfit🍏 #newpost #ninasandbechdotcom

Ett inlägg delat av Nina Sandbech (@ninasandbech)


5. Murad Osmann

Murad Osmann har 4,5 miljoner följare på Instagram och är skaparen bakom FollowMeTo, en trend som du garanterat känner igen! Murad och hans fru Natalie tog det första FollowMeTo-fotot vid en resa i Barcelona, och vad som började som en slump har idag blivit en av de mest efterliknande trenderna idag och en tradition för paret som tar bilden i varje nytt land de besöker.

6. Leandra Medine Cohen 

Leandra “Man Repeller” Medine Cohen är en amerikansk bloggare, skådespelare och grundare till mode- och livsstilssajten manrepeller.com. Leandra har en fantastisk känsla för stil, färger och former och hennes utstickande stil anses ofta vara “man repelling”. På hennes Instagram med över 620 tusen följare inspirerar hon oss att våga bära mer färgglada plagg och att mixa olika material och mönster.


7. Camilla Pihl

Den norska bloggaren, modellen och designern Camilla Pihl inspirerar oss om allt från mode och skönhet till resor och smarriga recept. Instagramflödet med 113 tusen följare ger “less is more” en tydligare definition och hennes känsla för att mixa slitna jeans och bekväma tröjor med en touch av läder vill vi gärna ta efter!

Remember, You gotta nourish to flourish! Enjoy your weekend everyone! 💋

Ett inlägg delat av CAMILLA PIHL (@camillapihlno)


8. Danielle Bernstein

Danielle “weworewhat” Bernstein är grundaren bakom modebloggen We Wore What och med sina 1.7 miljoner följare på Instagram är hon en av dagens största influencers! På hennes Instagram får vi vår dagliga dos av inspirerande outfits och på hennes blogg delar hon med sig av sina tankar och personliga stil. Är du ute efter den perfekta streetstyle-stilen? Då är Danielle helt klart en influencer du måste följa!

OOTD

Ett inlägg delat av Danielle Bernstein (@weworewhat)


9. Kelly Jensen

Kelly Jensen får oss att vilja åka till Danmark! “Thedanishgirl” är en dansk influencer som ger dig de bästa tipsen om vad Danmark har att erbjuda, hon tipsar inte bara om de bästa restaurangerna eller brunch-ställena utan hon fotar även Danmarks vackra arkitektur och natur. På hennes Instagram med över 32 tusen följare delar Kelly även med sig av sina egna smarriga recept och av de guldställen hon upptäcker runt om i världen.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!