Nöje

Hur bra koll har du – 8 internationella influencers vi bör känna till

Hur bra koll har du på influencers? Idag finns det så otroligt många att hålla koll på och det är svårt att veta vilka man bör följa och vilka som ger dig den bästa inspirationen. Vi har listat åtta influencers vi bör lägga till i våra flöden.

Foto: Instagram @leoniehanne / @muradosmann

1. Chiara Ferragni 

Italiens stora bloggare, modedesigner och fotomodell!  På sin Instagram som har över 20 miljoner följare delar Chiara med sig om sin vardag och livet som nybliven mamma och på hennes hemsida och blogg The Blonde Salad får vi ta del av de senaste trenderna inom mode och skönhet.

Sunday look #AmericanDays??

Ett inlägg delat av Chiara Ferragni (@chiaraferragni)


2. Xenia Adonts

Den tyska mode- och livsstilsbloggaren Xenia Adonts inspirerar oss om allt från mode och mat till resor och träning. Instagramflödet som har 1,5 miljon följare domineras av bilder som är tagna från världens alla hörn och Xenias coola street style får oss att älska den växande modetrenden!

If I had to wear one outfit for the rest of my life… guess which

Ett inlägg delat av XENIA (@xeniaoverdose)


3. Nikkie de Jager

Makeup-artisten Nikkie “nikkietutorials” de Jager kommer från Tyskland och är av de hetaste makeup-artisterna just nu! Nikkies Youtube-kanal har över 13,4 miljoner prenumeranter och hennes Instagram nästan 14 miljoner följare, två perfekta kanaler för dig som vill ta del av de senaste trenderna och teknikerna inom smink helt enkelt.


4. Nina Sandbech

Nina Sandbech är en norsk influencer med ett stort intresse för framförallt mode och foto. På hennes blogg delar hon med sig av sin personliga stil och sina inspirationer i livet, och på hennes Instagram som har nästan 138 tusen följare domineras flödet av färgglada outfits och resmål vi mer än gärna åker till just nu!

The full outfit? #newpost #ninasandbechdotcom

Ett inlägg delat av Nina Sandbech (@ninasandbech)


5. Murad Osmann

Murad Osmann har 4,5 miljoner följare på Instagram och är skaparen bakom FollowMeTo, en trend som du garanterat känner igen! Murad och hans fru Natalie tog det första FollowMeTo-fotot vid en resa i Barcelona, och vad som började som en slump har idag blivit en av de mest efterliknande trenderna idag och en tradition för paret som tar bilden i varje nytt land de besöker.

6. Leandra Medine Cohen 

Leandra “Man Repeller” Medine Cohen är en amerikansk bloggare, skådespelare och grundare till mode- och livsstilssajten manrepeller.com. Leandra har en fantastisk känsla för stil, färger och former och hennes utstickande stil anses ofta vara “man repelling”. På hennes Instagram med över 2,4 miljoner följare inspirerar hon oss att våga bära mer färgglada plagg och att mixa olika material och mönster.

7. Danielle Bernstein

Danielle “weworewhat” Bernstein är grundaren bakom modebloggen We Wore What och med sina 2,4 miljoner följare på Instagram är hon en av dagens största influencers! På hennes Instagram får vi vår dagliga dos av inspirerande outfits och på hennes blogg delar hon med sig av sina tankar och personliga stil. Är du ute efter den perfekta streetstyle-stilen? Då är Danielle helt klart en influencer du måste följa!

OOTD

Ett inlägg delat av Danielle Bernstein (@weworewhat)


8. Gine Margrethe

Gine Margrethe bor i Norge tillsammans med sin man och sin son och inspirerar oss på Instagram, och nu även Youtube, med magiska outfits i vackra kulörer samtidigt som hon tar oss fram i landets vackra gator. Hon driver samtidigt en blogg där hon delar med sig av sin vardag och skriver samtidigt mycket om mode och skönhet. En härlig inspiration i vardagen som du inte får missa!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Yellow 👋🏼 glow recipe out in a couple of days!

Ett inlägg delat av GINE MARGRETHE (@ginemargrethe)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!