Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Hurra! Downton Abbey fortsätter i ny långfilm – då börjar inspelningarna

Det sista avsnittet av dramaserien Downton Abbey sändes för nästan två år sedan. Trots många tragiska händelser på slottet fick familjen Crawley och tjänstefolket sina lyckliga slut, trodde vi. Det visar sig att dramat inte är slut riktigt än, en långfilm ska nämligen spelas in redan i september.   

Foto: Carnival Films (Downton Abbey)
Källa: thesun.co.uk, metro.co.uk & theguardian.com

Efter sex säsonger sändes det sista avsnittet av Downton Abbey. Det har länge spekulerats kring en fortsättning av det brittiska kostymdramat. Julian Fellowes, som är skapare till serien, har också visat ett stort engagemang för en långfilm.

– Jag tycker att det vore roligt att samla ihop alla och göra det i större skala eftersom det finns mer pengar att använda, säger Julian Fellowes under en intervju i höstas skriver The Guardian.

Nu skriver brittiska The Sun att Downton Abbey-filmen faktiskt blir av!

– Filmcheferna har efterfrågat ett filmteam och revisorer som ska arbeta med filmen. Budgeten är klar och nu handlar det om att få allt på plats för att börja filma. Det skulle krävas någonting stort för att stoppa projektet nu, säger en källa till The Sun.

Enligt tidningen börjar filminspelningen redan i september. Skådespelaren Maggie Smith, som spelar grevinnan Violet Crawley, har däremot varit skeptisk till en fortsättning av Downton Abbey. Hon har bland annat ifrågasatt karaktärens höga ålder.

– Hur gammal skulle hon vara? När vi avslutade måste hon ha varit runt 110. Det kunde inte bara fortsätta, det är ologiskt, säger Maggie Smith i en tv-intervju.

Och hur skulle en fortsättning kunna vara möjlig utan den älskade karaktären? Eller kommer hon ställa upp ändå? Även här finns det många spekulationer och vi kan bara hålla tummarna för att vi får återse vår favorit, Violet Crawley.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!