Nöje

Hurra! Nu kan du se Skam innan det kommit till Sverige

Vi blev så glada när trailern till den fjärde (och sista) säsongen av Skam släpptes och att första klippet sändes redan igår. Men vi trodde att vi skulle få vänta ända tills på lördag innan vi kunde se klippen i Sverige, men vi kan faktiskt se dem redan nu! 

Sana-skam-sverige

Tidigare i år meddelade NRK att serien inte kommer gå att se från Sverige på deras hemsida (så tråkigt). Det finns dock ett litet knep som gör att du faktiskt kan se serien från Sverige. Du laddar hem tillägget Hola för Chrome som “lurar” sajter att du befinner dig i förslagsvis Norge (eller andra länder för den delen).

 

Det första klippet lades ut på Skams blogg i måndags och där kommer det dyka upp nya klipp måndag-torsdag, på fredagarna släpps ett helt avsnitt där veckans filmsnuttar har klippts ihop. Att inte kunna se klippen när de läggs ut har lett till sån frustration hos alla som vill följa Skam varje dag.

Nu kommer NRK med glada nyheter! Klippen kommer vara tillgängliga i hela Norden (hurra!). Så nu är det fritt fram och följa klippen dag för dag på P3.no. Hela första avsnittet kan du se på SVT på lördag. Vi tror att Sanas säsong kommer bli den bästa någonsin!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!