Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Iphone’s nya uppdatering kommer ändra ditt Instagramflöde för all framtid

29499939051_2e4e45343a_b
Tyvärr gäller denna suveräna uppdatering endast för personer som är privilegierade med Iphone 7 Plus men efter att du läst vad det handlar om kommer du genast vilja slänga din gamla telefon och investera i den nya. Det är nämligen så att med den senaste uppdateringen på Iphone 7 Plus kommer möjligheten att fota i porträtt-läge!

Som många av er säkert redan vet så är den största skillnaden mellan Iphone 6 och Iphone 7 att den senaste kommer med en betydligt mer avancerad kamera. I Iphone 7 plus är tekniken dessutom ännu mer avancerad (dubbla kameror) och det är på den som möjligheten att fotografera i porträtt-läge nu alltså finns.
 
Det du behöver göra är att ladda ned iOS 10.1 till din Iphone 7 Plus. När du väl har fått in porträtt-läge kommer du få en förhandsvisning på djupläget där du alltså kan välja vilket motiv som ska stå i fokus. Objektet som ska stå i fokus måste vara inom 2,5 meter, men du får inte heller stå för nära – men din Iphone kommer guida dig rätt.
 
Såhär kan resultatet komma att se ut – hur fint?!

@KarlieKloss @lanvinofficial #iphone7 #portrait #beta #gamechanger #pfw #ss17 #karliekloss

Ett foto publicerat av Kevin Tachman (@kevintachman)


 
Foto: REX & Instagram

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!