Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ida Warg: “Jag behöver egentid för att orka”

Metro Modes bloggare Ida Warg skriver i ett inlägg om hennes behov av egentid. “Får ni mer energi av att vara med andra eller behöver ni också egentid för att orka?, frågar hon på sin blogg. 

ida-wargFoto: Ida Warg

Ida Warg minglar ofta runt på events och berättar nu hur hon känner sig efter en hektisk vecka med många sociala tillställningar. Missförstå henne inte – hon tycker det är jättekul och är tacksam över att hon får gå på olika event. Men hon har märkt att hon behöver egentid för att ladda om och få ny energi: “Det känns som ”alla andra” bara kör på och går på alla mingel som finns och avslutar med en hejdundrande festkväll”, skriver hon.

När det är mycket folk som man dessutom ska vara social med känner Ida att hon blir trött av alla intryck. Hon menar också att det känns tabu att säga att man hellre vill vara hemma en fredagskväll. Dags att sluta försöka förändra oss för att passa in och istället acceptera hur vi är!

Ida vill gärna höra era tankar om det här temat, gå in på hennes blogg för att läsa hela inlägget och kommentera hur du känner. Heja dig Ida som belyser ett viktigt ämne och öppnar för diskussion!

Källa: Ida Warg

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!