Nöje

Ida Warg: “Jag behöver egentid för att orka”

Metro Modes tidigare bloggare Ida Warg skrev i ett inlägg om hennes behov av egentid. “Får ni mer energi av att vara med andra eller behöver ni också egentid för att orka?, frågade hon på sin blogg. 

ida-wargFoto: Ida Warg

Ida Warg minglar ofta runt på events och berättar nu hur hon känner sig efter en hektisk vecka med många sociala tillställningar. Missförstå henne inte – hon tycker det är jättekul och är tacksam över att hon får gå på olika event. Men hon har märkt att hon behöver egentid för att ladda om och få ny energi: “Det känns som ”alla andra” bara kör på och går på alla mingel som finns och avslutar med en hejdundrande festkväll”, skriver hon.

När det är mycket folk som man dessutom ska vara social med känner Ida att hon blir trött av alla intryck. Hon menar också att det känns tabu att säga att man hellre vill vara hemma en fredagskväll. Dags att sluta försöka förändra oss för att passa in och istället acceptera hur vi är!

Varför ska det vara så egentligen? Att vissa personlighetsdrag är mer ”okej” och ”coolt” att ha än andra?! Eller är det bara Ida som uppfattar det som så?

Ida har läst en del om introverta och extroverta personlighetstyper och tänker att alla skulle må mycket bättre av att acceptera hur vi är istället för att lägga massa energi på att försöka förändra oss för att passa in eller vara så man TROR man ska vara. Känns som livet blir så otroligt jobbigt då.

Heja dig Ida som belyser ett viktigt ämne och öppnar för diskussion!

Källa: IdaWarg.metromode.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!