Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Ida Wargs glutenfria granola (vegansk)

Frukosten är dagens viktigaste mål heter det – så här bjuder vi på Ida Wargs otroligt goda , glutenfria och veganska granola. Så enkel att slänga ihop!

Foto: Ida Warg/Metro Mode

Ingredienser: 
– 3 dl glutenfria havregryn
– 3 dl rispuffar
– 0,75 msk kanel
– 1 dl osötat äppelmos
– 1,5 dl pumpafrön
– 1 msk Yaconsirap
Mullbär

Gör så här:

Blanda alla ingredienserna i en bunke och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Se till att platta till det nästan lite som en kaka. In i ugnen på 175 grader i ca 10 min. Ta ut det och bryt loss till mindre bitar med en stekspade eller sked. Låt svalna och förvara i en burk.

Servera granolan med en smoothie, vegansk yoghurt eller mjölk.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!