Nöje

Idag släpper Justin Bieber och Ariana Grande musik – tillsammans med Leonardo DiCaprio

Idag släpper världsartister som Justin Bieber, Ariana Grande, Miley Cyrus och Leonardo DiCaprio låten “Earth”. Ett samarbete för att belysa de allvarliga klimatförändringar som vi står inför.

Foto: TT

Det har under en tid spekulerats om Justin Biebers och Ariana Grandes möjliga samarbete som de har hintat om på sina sociala medier. Igår fick vi äntligen veta vad samarbetet handlar om. Justin Bieber publicerade nyheten på sin Instagram och det var verkligen ingen liten nyhet. Vi fick se en promo-video med texten “Let’s save the Earth”, som är skapad tillsammans med rapparen Lil Dicky. I videon ser vi en rad med namn på världsartister som på något sett är involverade. Bland annat Miley Cyrus, Leonardo DiCaprio, Shawn Mendes, John Legend, Halsey, Khalifa, Backstreet Boys, Ed Sheeran, Zac Brown och Katy Perry.

Samarbetet mellan världsartisterna handlar om de allvarliga klimatförändringar vi står inför. Just Leonardo DiCaprio är en stor förespråkare för en mer klimatmedveten jord. Han har bland annat startat en stiftelse för att återställa världens hotade ekosystem.

Spana in videon från Justin Biebers Instagram. Låten “Earth” släpps idag.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Let’s save the Earth @lildickygram . New song and video tomorrow night ?

Ett inlägg delat av Justin Bieber (@justinbieber)

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!