Nöje

“Idol”-Nike Sellmar och Albin Tingwall kommenterar kärleksryktena

Kärleksrykten omgärdar ”Idol”-finalisterna Nike Sellmar och Albin Tingwall – som varken förnekar eller bekräftar en eventuell romans. “Vi har sagt att vi ska ta det lite lugnt och ta det lite som det kommer”, berättar Tingwall för Aftonbladet.

Foto: TV4

Förra fredagen tog Nike Sellmar hem segern i ”Idol” 2022 efter en rafflande final mot Albin Tingwall. Men några hårda känslor tycks inte råda mellan de forna konkurrenterna – tvärtom så tycks det nu som om betydligt varmare känslor kan ha uppstått mellan dem.

Nike Sellmar om Albin Tingwall: “Är supernära”

För Aftonbladet berättar Tingwall att han och Sellmar kom varandra nära under de sista veckorna av inspelningarna av “Idol” 2022. Han säger dock att det är svårt att svara på huruvida han har känslor för Nike:

“Mycket händer i bubblan och man vet inte vad som är vad när man är så nära varandra hela tiden och känslor kan förstärkas. Vi har sagt att vi ska ta det lite lugnt och ta det lite som det kommer. Vi har inte träffats sedan i lördags. Vi stressar inte.”

På frågan om han och Sellmar har haft “en närmare relation än en vänskapsrelation”, eller om de har kyssts, hänvisar han till Nike. Han påpekar dock att han och Sellmar “höll avstånd” under tiden som hon var en annan relation:

“Vi var inte nära  under den perioden. Vi har varit väldigt nära vänner under den här resan.”

Även Sellmar berättar att hon och Tingwall har en speciell relation till varandra när hon kommenterar saken i ett sms:

“Vi är supernära och vår relation har blivit stark under ’Idol’-tiden. Jag har fortfarande en nära relation med honom och så får vi se vad som händer nu när idol är över”, skriver hon.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!