Nöje

“I’m not a cat” – här är Zoom-klippet som tagit världen med storm

Den rekordsnabba omställningen till digitala hjälpmedel som skedde under 2020 bjöd på nya insikter om hur enkelt vi kan sköta vårt jobb på distans, men också nya utmaningar. Det senaste Zoom-missödet som sprids över hela världen nu är advokaten i Texas – som fastnat i ett kattfilter.

Det är svårt att ha missat det klipp som spridits i såväl sociala som traditionella medier senaste dagarna. GIF:ar har redan skapats och det är svårt att hålla sig för skratt när vi ser advokaten Rod Ponton utbrista “Jag är här, jag är ingen katt” i den virtuella domstolen i Texas 394:e distrikt.

Domaren som var med under samtalet postade nämligen ett klipp från Zoom-mötet och skrev:

“Om ett barn har använt din dator innan du är med i en virtuell utfrågning – dubbelkolla videoinställningarna på Zoom för att se till att inget filter är på. Den här kattungen gjorde precis ett formellt uttalande på ett fall i 394:e”.

Se klippet här!

Undrar du varför du aldrig har sett den här effekten på Zoom? Enligt BBC så är det en effekt som finns på vissa “uråldriga” datorer – här kan du till exempel läsa om jobbsökaren som fastnade i kattungefiltret under en jobbintervju redan 2012, och bad om ursäkt till företaget med signaturen Paul “The Kitten” Bracher.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!