Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Influencern blev offentligt hånad på Twitter för sin vikt – hon svarar LIKE A BOSS

Fotografen och influencern Lesego Legobane, från Sydafrika driver ett “body positive”-inspirerat instagram-konto med över 277 000 följare. När hon fick syn på sin bild där en man jämförde henne med en smal tjej med texten “Tjejen jag vill ha vs tjejen som vill ha mig” fick hon nog och gav kaxigt svar på tal!

 

Förra veckan la en man ut en delad bild på slanka modellen, Joëlle Kayembe samt kurviga influencern Lesego Legobane för att visa vad han vill ha och “vad han får” på Twitter. Tämligen ocharmigt kan tyckas och inom kort rasade hela internet på kommentaren från mannen.

När Lesego själv fick syn på tweeten valde hon inte bara att lyfta posten – utan också ge svar på tal (och vi älskar det!). Lesego retweetade posten med rubriken “Jag vill inte ha dig” och la till hashtaggen #FatAndStillOuttoYourLeage (alltså BOSS)! I skrivande stund har inlägget fått över 114 000 likes och över 6000 hyllande kommentarer. Så häftigt, ellerhur?

Här kan du spana in originalposten från Lesegos Instagram, Thickleeyounce!

Lmao bish ! The Shade Room whaaaat! I really don’t know how to act right now ?

Ett inlägg delat av fat gal (@thickleeyonce)

Slutsats: Tillsammans är vi starka och kan faktiskt “begrava” sådana här nät-troll på internet. Det, genom att ta ställning, säga ifrån och visa att beteendet inte är ok. HEJA säger vi till Lesego som valde att lyfta händelsen!

Foto & källa: Instagram Thickleeyonce

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!