Nöje

Ingen fjärde säsong av succéserien – därför avslutas “Vår tid är nu” 

Det verkar inte bli en fjärde säsong av succéserien “Vår tid är nu” – i alla fall om vi ska lyssna till skådespelarna. “Jag tror att många av oss som spelar är lite klara”, säger en av dem. 

Foto: SVT

Serien har haft premiär och i veckan samlade svenska folket sig framför den andra säsongen av “Vår tid är nu”. Under hösten 2019 planeras den tredje säsongen visas, men trots succén är det tveksamt om det blir en fjärde säsong. När Nöjesbladet träffade skådespelarna bakom “Vår tid är nu” verkar nämligen de flesta överens om att de i säsong tre knyter ihop påsen ganska bra.

– Som jag vet finns det inget beslut taget för ett fjärde säsong men det finns heller inget beslut taget på att det inte kommer ske. Sen tror jag många av oss som spelar också är lite klara, berättar Mattias Nordkvist, som spelar Gustaf Löwander.

Skådespelarna Adam Lundgren och Hedda Stiernstedt håller med och är tveksamma om det blir en fjärde säsong.

– Jag tror det hade varit bra om man gör tre så att man blir klar med nånting. Det är -72 i slutet på trean, då skulle det vara 80-90-tal sen, det blir nästan för nära, säger Adam Lundgren, som spelar Peter Löwander.

Men Hedda Stiernstedt gör oss ändå lite hoppfulla om en till säsong.

– Men jag ska aldrig säga aldrig, och det är inte mitt beslut så vi får se, säger hon.

Foto: KINDBLAD VERONICA/Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Källa: Aftonbladet

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!