Nöje

Inget “Talang” i TV4 under våren 2024

Nyligen meddelade TV4 att publikfavoriten “Let’s dance” försvinner från tablån – men det är inte den enda klassikern som plockas bort från deras utbud. Även “Talang” plockas bort, om än temporärt.

Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Beskedet innebär att det inte kommer att spelas in någon ny säsong av “Talang” under hösten och att programmet alltså inte kommer att sändas i början av 2024. “Vi ser alltid över hur vi kan ge tittarna de bästa programmen vid rätt tidpunkt. Det stämmer att Talang inte spelas in i höst, och att programmet inte har samma plats i tablån nästa år. Men det betyder inte att något är beslutat om Talangs framtid”, säger Fredrik Arefalk, kanal- och innehållsdirektör på TV4.

Programmet har sänts i totalt 12 säsonger, varav 11 på TV4. Den senaste jurykonstellationen har bestått av Helena Bergström, David Batra, Johanna Nordström och Viktor Norén. “Jag älskar talang, jag älskar formatet, jag värnar om det. Även om det i stunden kan kännas jättesorgligt. Men till alla Talang-fans, jag lovar att väntan och pausen kommer vara värt det”, säger Viktor Norén om beskedet.

Källa: TV4

Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!