Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

11 typer av Instagrambilder vi kanske slipper se överallt i sommar

Vissa bilder verkar vara ett måste på Instagram; det kommer då och då en bildvåg då alla bilder i flödet är nästintill identiska. Men eftersom sommaren sannolikt ser annorlunda ut för oss det här året lär våra Insta-flöden också göra det – vi listar 11 typer av bilder som du kanske slipper se var du än vänder dig i sommar.

Vi garanterar att du har minst en av dem i ditt eget bildbibliotek och så här års börjar många av dem dyka upp i flödet i takt med att temperaturen stiger. I år är det kanske annorlunda – här är 11 bilder du annars hade sett så gott som dagligen.

1. En bild när du håller någon i handen
Vem hittade på detta? Det vet vi inte men uppenbarligen blev ALLA sugna på att haka på. Snart kommer den här typen av bilder vara vanligare än den gamla hederliga avokadomackan!

1 bild instagram kliche halla handen

2. Blommande körsbärsträd eller andra pastellfärgade blommor

Vi ser dem, vi stannar upp, vi fotar och vi publicerar på Instagram. Körsbärsblommorna på våren och inzoomade bilder på blommor under sommaren har blivit ett obligatoriskt inslag.

Seasonal weather, London, Britain - 05 Apr 2016

3. Bild genom flygplansfönstret
Den innehåller moln, himmel och ibland en flygplansvinge. Det är alltid ungefär samma bild men ändå är den ständigt återkommande. Vi lägger alla ut dem men vet vi egentligen varför? Kanske är det något med att se de där fluffiga molnen ovanifrån som gör att vi bara måste fota?

IMG_1396 4. Drink på stranden
Kanske är det drinken i sig som får oss att vilja skåla med våra följare eller så är det bara en kollektiv psykos vi alla tillfälligt går in i så fort vi ser en färgglad, fruktig eller exotisk drink på en strand?

cocosdrink

5. Solnedgång med höga kontraster över en strand
Tänk om vi hade fått en krona för varje gång solen gick ned på Instagram, kanske hade vi då varit ekonomiskt oberoende? Visst är det fint när solen går ner och färgar himlen allt från eldigt orange till pastelliga toner av rosa, men är det inte en sådan sak som faktiskt är bäst att uppleva live?

38fb0c1bf999b9276f47ecf838997c9f

6. Något som speglas i dina solgasögon

Reflektioner i glatta ytor, typ solglasögon verkar vara en riktigt fascinerande för oss och våra mobilkameror. Håller ni med?

2 spegelbild solglasogon

7. Grillspett, grilltallrik, grillmiddag
När vädret tillåter är det mer regel än undantag att vi flyttar ut matlagningen och grillar ofta! Vare sig det är en vräkig gasolgrill på ett trädäck eller en engångsgrill i parken så förevigas detta titt som tätt på Instagram!

grill spett grill bricka grillmiddag instagram

8. Du och någon du tycker om på en strand
Du och din bästis eller din pojkvän. Vem av dem kommer du att välja för den sedvanliga strandbilden i år? Kanske blir det till och med en av varje?

hjartan strand solnedgang

9. En kulglass mot himmel eller strand

Svalkande glass mot blå bakgrund verkar vara en hit på sociala medier. Se bara till att fota snabbt så den goda glassen inte smälter!

glass himmel instagram

10. Nedre halvan av din kropp när du solar
Den här gamla godingen håller ännu verkar det som. Solbrända ben på en solstol är vi vana att se vid det här laget!

bild strand ben

11. Horisonten
Det kan variera lite om det bara är himmel som möter hav eller om det också syns en liten fiskmås alternativt en båt på bilden men denna känner vi väl alla till?

Natural history

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Bildkälla: Pinterest, Rex Features & privat

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!