Nöje

Inventing Anna: Anna Sorokin troligtvis utvisad till Tyskland

Bedragaren Anna Delvey, född Anna Sorokin, antas ha blivit utvisad till Tyskland – enligt ett uttalande från en av hennes advokater.

Foto: Instagram @real_anna_delvey

Anna Sorokin – bedragerskan som tidigare gått under namnet Anna Delvey – har troligtvis utvisats till Tyskland. Sorokin, som är född i Ryssland och växte upp i Tyskland, har tack vare Netflix-serien “Inventing Anna” blivit ökänd för sina bedrägerier i New York under 2010-talet.

Sorokin lurade både personer och banker i New York på sammanlagt hundratusentals dollar genom att låtsas vara en rik arvtagerska. 2019 dömdes hon till fyra till tolv års fängelse, men blev villkorligt frigiven i februari 2021.

Ungefär en månad senare häktades Sorokin dock av den amerikanska immigrationsmyndigheten ICE, på grund av att hennes visum gått ut. Efter omkring ett år i häkte verkar det som om Sorokin nu har blivit utvisad till Tyskland.

“Antar att hon har utvisats”

Under måndagen berättade en av Sorokins advokater, Manny Arora, att han inte hört av Sorokin på ett tag och förmodar att hon har blivit utvisad:

“Rättsligt sett borde de inte kunna utvisa henne förrän den 19:e. Detta beror på att utvisningsbeslutet undertecknades den 17 februari och det innebär att vi har 30 dagar på oss att överklaga”, säger Arora i ett uttalande och fortsätter:

“Men vi har att göra med byråkrati, och det finns många anmälningar i hennes ärende så man vet aldrig om det var ett administrativt misstag. Jag har inte hört något från fröken Sorokin i eftermiddag, så jag arbetar under antagandet att hon har blivit utvisad.”

Källor: Omni, NBC News

Foto: Instagram @real_anna_delvey

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!