Nöje

Inventing Anna: Nu vet vi vem Anna Delveys pojkvän Chase är baserad på

Har du också undrat vem Anna Delveys pojkvän Chase Sikorski från serien “Inventing Anna” är baserad på? Mycket pekar på att vi nu känner till den äkta Chases identitet.

Foto: Netflix

Sedan serien “Inventing Anna” kom ut på Netflix har många frågat sig vem Anna Delveys pojkvän i serien, Chase Sikorski, är baserad på.

Det enda vi hittills vetat om förlagan till Chase Sikorski – som i serien spelas av Sameer Usmani – är det som beskrivs i den ursprungliga New York Magazine-artikeln om Anna och hennes bedrägerier:

I artikeln, skriven av journalisten Jessica Pressley, beskrivs Annas pojkvän som “en futurist i TED-Talks-kretsar som hade blivit profilerad i The New Yorker”.

Försökte sälja informationen för 10 tusen dollar

Anna Delvey – eller snarare, Anna Sorokin – försökte förra veckan få igång ett budgivningskrig för pojkvännens namn. I en story på Instagram skrev hon följande:

“Vill ni veta vem den riktiga ‘Chase’ är? Den som budar högst får den exklusiva informationen. Buden börjar på 10 tusen dollar. DM:a för att buda.”

Det verkar dock som att Sorokin inte fick några pengar för informationen, då pojkvännens identitet förefaller vara teknikentreprenören Hunter Lee Soik.

Beskrivningen från artikeln om Anna tycks stämma in på Hunter, och flera källor har bekräftat för Page Six att han har dejtat Anna:

“Hunter är den som fick in henne i rätt kretsar. Han är en social person, globalt sett. Ingen visste vad han gjorde, men han gav alltid folk råd om hur de kunde klättra på karriärstegen”, har en källa sagt till tidningen.

Källa: Cosmopolitan

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!