Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Irina Shayk anklagar nu Bradley Cooper för att ha varit otrogen

Efter A Star Is Born stora genomslag – enligt en källa har Irina Shayk anklagat Bradley Cooper för att ha varit otrogen med Lady Gaga. ”De började ses under märkliga tider på dygnet”.

Foto: TT

Efter att succéfilmen A Star Is Born släpptes i mars, har det spekulerats om Lady Gagas och Bradley Coopers relation. De båda har själva nekat att de är något mer än vänner, men Bradley Coopers dåvarande fru Irina Shayk misstänkte att så inte var fallet.

I juni kom beskedet om att paret har valt att gå skilda vägar. De träffades 2015 och fick 2017 sitt första gemensamma barn, dottern Lea De Seine.

Efter uppbrottet har ryktet om Lady Gaga och Bradley Coopers romans florerat på internet. Gaga har tidigare nekat ryktet, men nu har en källa berättat att även Irina Shayk har anklagat sin ex-man för att ha varit otrogen och att ryktena är sanna.

– Det var när han började filma med Gaga som deras relation krackelerade. Hon har anklagat honom för att vara otrogen med henne flera gånger och sedan dess har Irina inte kunnat lita på Bradley alls, säger en anonym källa till amerikanska Radar Online, skriver Mirror.

Shayk har även sagt att det är väldigt olämpligt att stjärnorna ”började ses under märkliga tider på dygnet”.

Nu undrar vi vad som kommer hända härnäst i detta triangeldrama, då även Lady Gaga är singel efter sitt uppbrott med Christian Carino tidigare i år.

Källa: Mirror, Radar Online, ELLE

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!