Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Isabel Adrian: “Jag har inte utmanat mig själv så här på flera år”

Isabel Adrian är Hollywoodfrun som tagit sitt pick, pack, DJ och kids från USA för att leva svennebananliv i Sverige i vår. Anledningen heter Let´s dance där Isabel är en av årets 12 deltagare. I kväll ser vi henne äntra dansgolvet för andra gången! 

Vi har tagit tempen på Isabel och frågat om allt ifrån om det var självklart att tacka ja till Let´s dance till varför hon inte dricker alkohol och hur viktigt det är för henne att vara bra på det hon gör.

Isabelle Adrian

Var det självklart att tacka ja till Let´s dance?

Nej, det var de inte. Jag har blivit tillfrågad tidigare men sagt nej! För mig var det en stor utmaning att tacka ja då jag helst vill göra saker jag känner mig bekväm med som de flesta andra. Mode kommer väldigt naturligt för mig men det gör inte dans. När jag fick frågan den här gången så kände jag att jag tar chansen. Jag vill uppmana andra att utmana sig själva och då måste ju jag själv göra det!

Vi hörde (läste i tidningen) att du ställde krav på att din dansare skulle vara från Göteborg, varför då?

Alltså, press och jag är inte 1 + 1 vilket du kanske märkt. Jag ställde inget krav om att min dansare skulle vara från Göteborg men är glad att det blev så. Anledningen till att det skrevs om det i kvällstidningarna var att jag råkade skämta om det…

Hur blev matchen med dansaren Fredric Brunberg?

Matchen blev toppen! Jag har inte bott i Göteborg på många år men Fredrik påminner mig om hemma på något sätt Han framkallar lite nostalgikänslor och påminner faktiskt lite om min bror. Sedan är han väldigt glad och snäll och så har vi otroligt kul tillsammans!

Isabelle Adrian

Hur ser en vanlig dag ut i Let´s dance-bubblan?

En vanlig dag så ställer ja klockan på sju och slår på ”veckans danslåt” som jag lyssnar på medan jag gör mig klar. Efter frukosten drar jag till danslokalen och kör lite intervjuer, tränar 3-4 timmar, testar ut kläder och preppar inför fredagen. Barnen kommer ofta och hälsar på så vi kan äta lunch och umgås tillsammans.

1457281455041

Du har din familj med dig, hur mycket betyder det att ha dem nära?

Det betyder allt! Jag går nästan sönder inuti varje gång jag ser barnen och eftersom jag är väldigt självkritisk så känns det extra skönt att ha familjen nära!

Isabelle Adrian

Vad tycker du om alla paljetter och dansklänningar som känns rätt långt ifrån din privata stil?

Allt kändes bara för mycket i början och jag tänkte bara att ”det här kommer inte gå”. Men jag är inte den som är den och försöker alltid att anpassa mig så jag har gått all in för att hitta kläder som passar mig och göra de till mina. Vi lägger om lite axelband och ändrar lite småsaker för att det ska kännas som jag.

Hur skulle du beskriva din privata stil?

Min stil är väldigt klassisk och jag gillar att klä mig bekvämt! Jag väljer hellre en snygg svart kostym än ett fodral om jag säger så. En gång bodde jag på samma hotell som Karl Lagerfeldt en vecka och vi såg likadan ut varje dag, haha! Älskar slitna jeans, en enkel t-shirt och en herrjacka till det.

image-2

Hur skiljer sig din vardag i LA mot den du lever just nu här i Stockholm?

Det skiljer sig väldigt mycket mot mitt liv i LA. Där går jag med barnen till skolan för att sedan jobba med TV/film om dagarna. Jag kan vara lite mer avslappnad i USA och ibland känna mig lite iakttagen här i Sverige vilket kan vara lite jobbigt när man bara vill vara för sig själv. Ett stort plus med att vara på plats här är att jag känner att jag fått mer kontakt med Sverige. Det blir en helt annan sak när jag sitter på andra sidan jorden!

Skulle du kunna tänka dig att flytta tillbaka till Sverige?

Instinktivt säger jag nej till att flytta tillbaka men jag måste erkänna att något hänt med mig under dessa veckor… Endera har jag förändras eller så har människorna i Sverige gjort det. Jag känner mig så välkommen och har mötts av sån värme vilket gjort mig till ett lyckligare jag.

Har du någon favorit bland de övriga deltagarna?

Jag älskar Ewa, Pia och Rickard. Dem är precis lika knepiga som jag och vi klickade direkt!

image-1

Vilken av deltagarna ser du som störst hot i tävlingen?

Ett hot är någonting som är farligt och jag ser ingenting farligt i den här tävlingen. Jag och Linda verkar ganska lika varandra och henne ser jag som en värdig motståndare men inget hot.

Du har gått ner en hel del i vikt på grund av den hårda träningen…

Ja, herregud. Har gått ner över 10 kg på en månad men faktum är att jag känner mig stark i kroppen. När jag kom från Robinsson vägde jag ungefär lika mycket men då var jag helt utmärglad och svag. Nu äter jag massor men tränar mer än jag någonsin gjort vilket resulterat i viktraset.

Hur ser din träningsrutin ut hemma?

Hemma består träningen av yoga och meditation på morgonen och sedan simmar jag i poolen 4-5 gånger i veckan. Brukar köra pilates och balett några gånger i veckan och älskar att vara ute i naturen.

Hur viktigt är det att vara bra på det du tar dig för?

Det är viktigt att alltid göra mitt bästa men inte att vara bäst på det jag gör. Det vill jag verkligen föra vidare till barnen, att de ska lära sig att alltid gå in med 100 % i allt de tar sig för. Vad andra tycker spelar mindre roll men jag vill veta att jag gjort mitt bästa för min egen skull.

Om du ska ha fredagsmys hemma med familjen, vad står på soffbordet?

Då hämtar vi barnen lite tidigare och åker hem och lagar en god middag ihop. Efter maten går popcorn-maskinen varm och så dricker vi saft. Gillar att mysa framför en bra film eller att ha en rolig spelkväll. Vi dricker ingen alkohol hemma!

Hur kommer det sig att ni valt bort alkohol?

Steve slutade dricka helt en dag för några år sedan och då blev det naturligt för mig att också dra ner på det. I dag handlar det om att vakna upp och må bra och jag tycker det är kul att träffa människor utan alkohol. Livet blir faktiskt lite lättare utan alkohol så det är ingenting jag saknar.

Har du några tips på goda snacks till fredagsmyset?

Ett tips är att blanda Rice crispys med maräng (vispad äggvita) och blanda till bollar, det är supergott! Sen älskar vi smores. Det gör du enkelt genom att ta två digestivekex och bred på nutella på ena kexet och marshmallow-fluff på andra kexet. Sätt sedan ihop och njut! Brukar även göra isglassar till barnen genom att blanda ner juice och färska bär i glassformar. Dem älskar det!

Sist, har du några framtidsdrömmar kvar eller har du redan checkat av alla?

Min första bok ska bli film vilket känns som en stor dröm som går i uppfyllelse men sen vill jag ju göra en uppföljare såklart. Ett eget tv-program vore så kul och en annan dröm skulle vara att få designa kläder för typ H&M. Sen vill jag hinna programleda Eurovision Song Contest. Programledare kan vara nästa grej!

Vi önskar Isabel stort lycka till inför kvällen och vill du rösta på henne i kväll!

Isabelle Adrian

Vill du rösta på Isabel så gör du det genom att ringa: 099 414 04 eller sms:a till 72400 och mer info hittar du här >>

Foto: LALA Studios & IsabelAdrian.com 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!