Nöje

Isabella “Blondinbella” Löwengrip har förlovat sig med Paul Sundvik

Isabella Löwengrip är nu förlovad med kärleken Paul Sundvik. “Som jag har väntat”, skriver Löwengrip på sin blogg där hon också har lagt upp flera bilder på sin unika förlovningsring.

Foto: Instagram @isabellalowengrip

Det blev ett “JAAA!” när Paul Sundvik nyligen friade till entreprenören och bloggaren Isabella “Blondinbella” Löwengrip efter tre år tillsammans.

Löwengrip meddelade själv nyheten på Instagram, där hon även uttrycker sin förtjusning över förlovningsringen:

“Helt perfekt”, skriver hon följt av en gråtande emoji och ett hjärta.

“Som jag har väntat”

Löwengrip – som sedan tidigare har två barn tillsammans med ex-maken Odd Spångberg – har haft en relation med Sandvik sedan sommaren 2020. Hon har tidigare berättat i podcasten Bathinas enskilda möten att Sandvik är mannen i hennes liv:

“Jag väntar på en förlovning just nu”, avslöjade hon i podcasten förra året.

Foto: Instagram @isabellalowengrip

På sin blogg berättar Löwengrip om frieriet, som ägde rum på en segelbåt i Kroatien där paret för tillfället semestrar tillsammans med goda vänner.

“Solnedgång, champagne, världens finaste vänner på plats”, skriver hon och fortsätter:

“Som jag har väntat haha! Ringen designade Paul själv. Han är ju utbildad industridesigner i Schweiz så Paul berättade att det var det som tog sån tid. Skisser fram och tillbaka. Ändringar. Hitta rätt sten. Mycket som skulle på plats. Ett år tog det /…/ Det är en stor sten i mitten och runt om är en halokrans. På sidorna går det en fläta på varsin sida som smalnar av runt fingret. Verkligen en Isabella-ring.”

Foto: Instagram @isabellalowengrip

Nästa bild

Foto: Instagram @isabellalowengrip

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!