Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Isabella Löwengrip ett år efter skilsmässan: “Om han inte ville kompromissa fick jag offra mig”

Snart är det ett år sedan Isabella Löwengrip och hennes man Odd Spångberg gick ut med att de skulle skiljas. Nu har Isabella skrivit ett rörande inlägg om hur hon försökt att skydda barnen från en jobbig stämning och om hur tacksam hon är för att livet ser annorlunda ut idag. 

Foto: IBL/Johan Jeppsson

Isabella har nu skrivit ännu ett känslomässigt inlägg om skilsmässan på sin blogg där hon beskriver hur hon idag ibland kan slungas tillbaka till skilsmässans mest “turbulenta del”.

“Ibland kommer vissa scener till mig i huvudet som väcker enormt starka känslor. När man känner att magen vill vända på sig ut och in”, så börjar hon inlägget. Hon förklarar hur hon minns att hon inte ville att nattningen av barnen skulle ta slut, eftersom det innebar att hon var tvungen att åka till sin etta i stan medan Odd skulle bo med barnen.

“Där fanns inga varma små kroppar att sova med”, skriver hon.

Hon menar att det ibland är nödvändigt att göra jobbiga val för barnens skull, speciellt då hon inte ville att de skulle uppleva en “tryckt stämning”. Själv kan hon fortfarande minnas den från sina egna föräldrars skilsmässa. Eftersom hon inte ville att hennes barn skulle uppleva samma sak fick hon offra sig eftersom Odd inte ville kompromissa.

“Jag inbillade mig att den till och med skulle osa upp till barnens sovrum om vi var på nedervåningen. Tänkte på om Gillis skulle smyga ner till trappan och höra. Därför fick jag stå ut med min saknad och sova borta. Om han inte ville kompromissa fick jag offra mig för deras lugn hemma.”

Idag är hon tacksam över hur livet blev och att huset nu är hennes. Hon är också stolt över beslutet som innebar att barnen slapp ha en olycklig mamma.

“Stolt över att bryta ett relationsarv tidigt trots att det innebar en skilsmässa. Jag hade tynat bort annars och deras starka mamma försvunnit. Nu blir det tvärtom. Tack livet.”, avslutar hon inlägget.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!