Nöje

Isabella Löwengrip gör kloner av sig själv – visar nu upp den första 

En hektiskt liv, många resor och mycket jobb. Nu berättar superentreprenören Isabella Löwengrip att vi snart kommer få se kloner av henne i sociala medier.
– Det är som The Sims all over igen, jag vill inte sluta! skriver hon i ett blogginlägg.

Foto: Eero Hannukainen / IBL Bildbyrå & isabellalowengrip.se

Nu avslöjar Isabella Löwengrip en nyhet som får oss att häpna! Ingen har väl missat att superentreprenören har ett tajt schema och fullt upp? Ja, tydligen så fullt upp att hon nu ska göra kloner av sig själv! På bloggen berättar Isabella Löwengrip att de bygger egna sociala media-kloner för Löwengrips räkning. Hon menar att det i framtiden inte kommer spela någon roll om det man ser i sitt flöde är på riktigt eller inte: “Människa eller robot – så länge som flödet inspirerar”, skriver hon. Trots att många kan tänkas rynka på näsan gällande den nya idén är Isabella Löwengrip helt säker på att det är rätt väg att gå – och hennes team håller med. “Det kanske låter galet i vissas öron men jag älskar att min 69åriga vice VD förstod idéen direkt. Teknik är bara en inställning, inte ålder.” skriver hon.

I podcasten Breakit Daily förklarar Isabella Löwengrip att hon inte kan vara överallt samtidigt och därför har tagit fram kloner av henne i sociala medier: “Så vi sitter just nu med en asiatisk version av mig själv, en spansk och en amerikansk”, berättar hon. Att framtiden kommer se annorlunda ut är det ingen tvekan om och hon säger att hon har stora visioner: “Jag har döpt min första klon till Gabrielle. Snart ska ni få träffa henne!”.

Vad tror du, kommer våra sociala media-flöden i framtiden bestå av robotar och kloner? Isabella Löwengrip är i alla fall säker på en sak: “Det är som The Sims all over igen, jag vill inte sluta!”.

Nedan ser du bilden på den första klonen som Isabella har tagit fram. Dock kommer den inte se ut som den gör i dagsläget.

I skapandet av den första klonen

I skapandet av den första klonen

På Instagram Stories avslöjade Isabella Löwengrip nyheten om skapandet av klonerna.

Foto: Insatagram/ isabellalowengrip

Nästa bild
I skapandet av den första klonen

I skapandet av den första klonen

I ett blogginlägg skriver hon att den första klonen kommer att döpas till Gabrielle.

Foto: isabellalowengrip.se

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!