Nöje

Isabella Löwengrip: “Jag tror inte på den klassiska tvåsamheten”

“Håll i er nu.Men jag har börjat landa i att jag tror på en annan typ av förhållande än den klassiska tvåsamheten.”, så börjar Isabella Löwengrip sitt blogginlägg där hon berättar om sin syn på förhållanden och att hon inte tror på tvåsamheten.

isabella-lowengrip-forhallande-2Foto: IBL

“Det kanske är en fas i mitt som jag kanske skrattar åt om några år men idag skulle jag säga att jag lever mer traditionellt som män gjort i alla år”, skriver Isabella i inlägget.

Hon berättar att hon tror att man hittar någon som man har en så spirituell kärna med, men att det inte blir mer än så. Att relationen stannar där, man ses ibland för att utbyta idéer och intellektuell närhet. Men att man inte behöver dela allt i livet.

“Jag vill ha min egna ekonomi, mitt egna tak och träffa flera (män)niskor dör man hittar olika relationer i veranda en. Ett öppet liv”, skriver hon.

Hon fortsätter inlägget med att det här livet passar henne bäst just nu, hon är trygg i sig själv och har sina barn.

“Jag vill vara mittpunkten i mitt liv och jag har verkligen ingen lust att kompromissa. Därför passar ett litet öppet liv mig bättre. Inga regler, inget ägande. Noll ego. Allt bygger på lust och att man väljer varandra när man vill. ”

Odd Spångberg och Isabella gick skilda vägar för lite mer än ett år sedan och sedan dess har hon haft ett förhållande med Hampus Jarlbo, ett förhållande som tog slut tidigare i sommar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!