Nöje

Isabella Löwengrip om svartsjukan i relationen med Paul Sundvik

För två år sedan hittade Isabella Löwengrip kärleken i Paul Sundvik. Nu avslöjar hon i tv-programmet “Tillsammans med Strömstedts” att hon lider av svartsjuka.

Foto: TV4

Efter en omskakande tid med bolagskrasch och ett tufft uppbrott träffade Isabella Löwengrip den 54-åriga undervattensfotografen Paul Sundvik. Kärleken slog till med en gång och de blev ett par kort därpå. Isabella har tidigare berättat att det var kärlek vid första ögonkastet.

Rädd för att bli lämnad

Nu deltar paret i TV4:s “Tillsammans med Strömstedts” och Isabella avslöjar i programmet att hon lider av svartsjuka. Hon påpekar dock att hon aldrig varit svartsjuk innan och att hon tror att det beror på att hon nu har träffat “den rätta”, det menar åtminstone hennes vänner. Paul däremot menar att han tvingats läsa om alla som Isabella tidigare varit tillsammans med i hennes självbiografi. “Jag får inte nämna något av mina ex, det är väldigt känsligt för Isabella”, säger Paul i programmet. Isabella erkänner då att det handlar om att hon är rädd för att bli lämnad. “Jag är livrädd för att du ska försvinna ur mitt liv, att någon ska komma och ta dig ifrån mig”, säger hon i programmet.

Foto: TV4

“Tillsammans med Strömstedts” sänds på måndagar kl 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!