Nöje

Isabella Löwengrip öppnar upp om hur hon går vidare efter skilsmässan från Odd Spångberg

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg skiljer sig, berättade Isabella på sin blogg i förra veckan. Inlägget om skilsmässan var kort men sedan i torsdags har Isabella Löwengrip skrivit mer om hur hon bearbetar uppbrottet. För Femina.se berättar hon även mer om sina tankar kring skilsmässan. “Många skulle se ett äktenskap som inte håller som ett stort misslyckande, men jag gör inte det” säger hon till magasinet.

Foto: Instagram/@isabellalowengrip
Källa: Femina.seisabellalowengrip.se

I fredags lanserade bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip sin nya serie med intimprodukter för Löwengrip Care & Colors. Femina.se passade på att intervjua bloggdrottningen om intimprodukterna. De ställde också frågor om hur det är att hålla ett pressevenemang ett dygn efter att ha gått ut med att hon och Odd Spångberg skiljer sig, efter nästan fyra år som gifta.

– Jag älskar ju att jobba och att göra roliga saker är ett ganska bra sätt att få tänka på något annat. Det här är ingenting som vi tog beslut om igår, utan det har varit en väldigt lång process under flera månader. Vi har även tagit hjälp och fått stöd på annat håll. Så det känns bra utifrån förutsättningarna, säger Isabella Löwengrip till Femina.se.

Hon får frågan om de ska ha barnen varannan vecka och svarar att de är lite för små för det och att det istället blir någon typ av tredagarsbyte. Om hon ska bo kvar i huset på Lidingö är fortfarande inte bestämt. Hon får också frågan hur hon gör för att hålla ångan uppe när livet är tufft.

– Nu är det ju tufft. Men jag har alltid varit duktig på att veta mitt eget värde – även när livet krisar och jag har tuffa perioder. Jag är bra på att vara min egen bästa vän, att peppa mig själv, unna mig saker och försöka att inte vara så hård mot mig själv. Jag upplever att många människor är väldigt dömande mot sig själva. Man känner sig ofta otillräcklig, speciellt som småbarnsförälder.

– Många skulle se ett äktenskap som inte håller som ett stort misslyckande, men jag gör inte det. Jag är inte så hård, jag dömer inte mig själv, utan jag tänker mer: vi hade fantastiska år tillsammans och nu så funkar det inte mer. Men vi kommer att ha en relation livet ut ändå, på grund av barnen, säger hon till Femina.se.

sin blogg skriver Isabella att det är viktigt för henne att det inte blir för stor uppmärksamhet kring skilsmässan eftersom deras två barn kommer kunna läsa om det i framtiden. Hon delar med sig av några tankar kring uppbrottet, bland annat kring hur hon bearbetar det. “Det blev en dag med endast ett inlägg igår, det var skönt att bara få vara och landa i alla tankar. Jag vet med mig att jag har en tendens att springa iväg från sorgarbete ibland, skjuta saker under mattan och gå vidare. Därför försöker jag hålla tillbaka mitt tempo lite och stanna upp” skriver hon.

Isabella berättar också att hon och Odd har valt att ta emot hjälp utifrån. “Jag har också valt att gå hos en psykolog själv vid sidan om vår parterapi som fortsätter efter skilsmässan. Vi vill göra allt rätt trots att situationen är svår och då behöver man lite stöttning från utsidan. Se allt från andra vinklar och framför allt gå skilda vägar med en förståelse och respekt för varandra. Vi ska ju ha en relation livet ut” skriver hon på sin blogg.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!