Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Isabella Löwengrip på semester med ny hemlig kärlek!

Det var inte länge sen Isabella Löwengrip och Odd Spångberg bröt upp – och nu ryktas det om att Bella har hittat en ny kärlek!

Foto Eero Hannukainen / IBL Bildbyrå

För ungefär två månader sedan gick Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg skilda vägar, och i helgen firade också Bella sin första midsommar utan barnen. Hon skrev att “det är otroligt blandade känslor just nu. Jag pendlar mellan stick i bröstet och längtan att få vila ut”. Men inte firade hon helt ensam – tillsammans med en hemlig “vän” bytte hon ut sill och nubbe mot pasta i Italien. På bloggen har hon lagt ut bilder på sig själv bland annat från midsommarkvällen där hon är iklädd en guldig klänning, och för varje bild blir vi bara mer och mer nyfikna på vem den här “vännen” är som gömmer sig bakom kameran! Är det bara en vän? Bella skriver “Ni undrar vem som tar alla bilder på mig här borta:” och fortsätter “Näe hehe :- ) Jag har en vän med mig men som inte vill vara med på bild. Igår åt vi middag på hotellets ena restaurang, det är otroligt vackra miljöer. Det blev ingen sill och nubbe men däremot pasta i stora lass”.

Fortsättning följer…

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!