Nöje

Isabella Löwengrip säljer villan – nu berättar hon om det nya drömhuset

Nu säljer superentreprenören Isabella Löwengrip villan på Lidingö och avslöjar samtidigt att hon har skrivit på papper för ett nytt boende. “Det är ett drömhus”, skriver hon på bloggen.

Foto: Instagram/ @isabellalowengrip

Kärlekssagan blev kort för Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo. Nyligen valde hon att berätta att hon inte längre tror på den klassiska tvåsamheten, “Jag vill vara mittpunkten i mitt liv och jag har verkligen ingen lust att kompromissa”. Nu går Isabella Löwengrip vidare på egen hand och säljer villan på Lidingö och berättar i samma veva att hon har hittat ett nytt drömboende. “Hörni, jag har förresten skrivit på papper för ett nytt hus. Jag lever som vanligt i vänsterfilen. Men jag älskar det. Jag vill bara att besiktningen går igenom först och att inget visar något heltokigt som skulle innebära att jag avbryter köpet. Det är ett drömhus”, skriver hon på bloggen.

Se några bilder på villan på Lidingö som snart är till salu och letar efter nya ägare!

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Dream come true ? #walkincloset #closet

Ett inlägg delat av Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Sponsored post: Det är antagligen allas mardröm att det skulle hända någonting hemma. En brand tillexempel, som skulle bränna ner huset eller lägenheten till grunden. En hemförsäkring täcker såklart skadorna men däremot finns det ingen hemförsäkring som täcker alla minnen. Album, tavlor, de första små skorna och hårddiskar med tusentals bilder och videos. För mig hade det varit det värsta. Att inte kunna plocka fram alla bilder på när Gillis och Sally föddes och första året. Det här problemet vill Trygg-Hansa försöka lösa och därför lanserar de nu deras minnesmoln. Det är som en stor server där man kan ladda upp material som betyder någonting för en och då vet man att det alltid finns sparat. Vad som än händer. 250GB minnen i Trygg-Hansas minnesmoln. Helt gratis första året och sedan kostar det 29 kronor i månaden. #minnesmolnet #trygghansa

Ett inlägg delat av Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Not leaving this sofa today (except for brunch and yoga). Sometimes a hangover can be pretty good for me, less energy – easier to work :- )

Ett inlägg delat av Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

Källa: Leva & Bo

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!