Nöje

Efter kraschen: Isabella Löwengrip blir vd på AI-bolag

Livet som entreprenör har inneburit både toppar och dalar för Isabella Löwengrip, vars bolagsimperium kraschade 2020. Nu är influencern tillbaka med en ny satsning: ett AI-bolag. “Jag har inte vetat exakt vad jag ska syssla med men nu har poletten ramlat ner”, säger Löwengrip till Breakit.

Foto: Instagram @isabellalowengrip

För fyra år sedan sålde Isabella Löwengrip, 33, bolaget Löwengrip Beauty, detta efter att planerna på att lansera bolaget i USA gått om intet. I samma veva avvecklades verksamheten i Löwengrip Invest.

Var nära att gå i konkurs

I ett öppenhjärtigt blogginlägg berättade Löwengrip att hon skulle ta en jobbpaus efter den intensiva perioden:

“Det har varit blod, svett och tårar hela hösten. Jag var nära att gå i konkurs med allt och har ägnat all tid från september att hitta en väg ut”, skrev hon i februari 2020.

Samtidigt uttryckte hon en längtan efter lugnare vardag:

“Jag ska faktiskt vara ledig och ta en paus. Jag fyller 30 år i oktober så tills dess blir det lugn och ro. Sedan kommer det säkert börja klia i fingrarna och då får vi se vad jag investerar i.”

“Har haft en ledarroll men inte varit mogen”

Nu verkar det som om Löwengrips jobbpaus är över: Breakit rapporterar nämligen att hon är vd för det nya AI-bolaget Aimastar. Bolaget registrerades förra veckan och affärsidén är att hjälpa e-handlare visuellt med AI-verktyg “utan att kompromissa med kvaliteten”.

Isabella berättar för Breakit att hon är glad över att ha hittat sin nya “bolagsresa”:

“Jag har inte jobbat aktivt i ett företag sedan jag sålde Löwengrip 2020, vid sidan av mina sociala medier-kanaler. Jag har inte vetat exakt vad jag ska syssla med men nu har poletten ramlat ner”, säger hon.

Influencern berättar även att hon känner att hon är mer förberedd att anta en ledarroll nu:

”Jag känner en enorm respekt för vd-titeln. Jag har ju själv haft väldigt många anställda genom åren och har hunnit reflektera. Jag har haft en stor ledarroll men inte varit mogen. Så jag känner en helt annan respekt  idag och vill göra det rätt.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!