Nöje

Isabella Löwengrip: “Viktigt med ett samhälle som inte surar till när man får hjälp med pjäxorna”

Det stormade till rejält i kommentarsfältet på Isabella Löwengrips blogg när hon berättade om sin senaste skidresa i nordvästra Italien. Läsarna reagerar över hennes lyxliv och hon förklarar sig nu i bloggen. 

isabella-lowengrip

Foto: Instagram/@isabellalowengrip

– Jag har inte behövt ta på mig pjäxorna själv en enda gång och hotellet kör ner oss till liften, bär ut våra skidor och när vi har åkt färdigt så ringer vi hotellet och då hämtar dom allt igen. Vi hoppar ur pjäxorna till våra vanliga skor och så tar dom hand om allt, skriver Isabella på bloggen.

Efter inlägget möttes hon av kritikstorm och läsarna kunde inte förstå hennes lyxvanor. I ett nytt blogginlägg “Self made billionaire” berättar hon att bakom den livsstil hon lever finns det enorma uppoffringar och många timmars jobb. Hon ser fram emot att flyga privatplan och köpa Teslas nya elbil – det finns en lång lista på vad hon vill belöna sig själv med längs resan mot att bli miljardär. Isabella menar också att det blir dubbelmoral när samhället kämpar för att göra det möjligt för unga kvinnor att lyckas bygga upp en affärsverksamhet, men att folk är snabba med pekfingret så fort det går bra.

– Det är idag alldeles för få kvinnor som har gjort den resan och det vill jag ändra på. Då blir det viktigt med ett samhälle som applåderar längs vägen, inte surar till när man får hjälp med pjäxorna. Vi behöver lite mer Good for you-anda i Sverige, skriver hon.

Källa: Isabella Löwengrip

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!