Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Italienska matmarknaden Eataly öppnar i Stockholm hösten 2017

En 3 000 kvadratmeter stor italiensk matmarknad med restauranger, barer, kaféer och husgeråd – det låter väl inte så dumt! Nu står det klart att populära konceptet Eataly kommer till Stockholm. 

eataly_bibliotekstan_stockholm_815

Men den som väntar på något gott…! Det är nämligen först under hösten 2017 som portarna till Eataly slår upp i Bibliotekstan i Stockholm på Biblioteksgatan 5. Konceptet består av bland annat restauranger, barer, kaféer och en stor matmarknad – allt med italiensk prägel.

 

– I partnerskap med ett av Italiens starkaste varumärken, Eataly, har vi fått förtroendet att flytta in i en av Stockholms absolut vackraste och bäst belägna lokaler, säger Pelle Lydmar, VD och delägare för Eataly Sverige, i ett pressmeddelande.

 

Den första Eataly-marknaden öppnade i Turin och har sedan spridit sig till andra städer i Italien, till New York, Chicago, Boston, Los Angeles, Dubai, Monaco, Istanbul, Seoul, Japan och São Paulo. Och nu väntar Stockholm!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!