Nöje

Ivyrevel-grundaren Kenza har förlovat sig med pojkvännen Aleks

Bloggdrottningen Kenza Zouiten ställde under lördagen till med storslagen 25-årsfest där det stod 70-talstema på schemat! På festen blandades Kenzas barndomsvänner och familj med kändisar och delar av Sveriges absoluta bloggelit. Men det blev inte Kenzas födelsedag som hamnade mest i fokus under festen… Inte efter att pojkvännen och sambon Aleks gått ner på knä och frågat om Kenzas hand i alla fall!
 kenza zouiten forlovad med aleks

Hur fint? Jamen vi dör faktiskt lite. Dels med tanke på att de verkar vara så där galet kära i varandra, fortfarande efter alla dessa år (ur en 25-årings perspektiv räknat alltså) men också för att han väljer att fria inför precis ALLA deras nära och kära på det här sättet.

Kenza och Aleksandar Subosic träffades redan när Kenza var 17 och han 24.

“Han arbetade på ett företag som sålde annonser till bloggar så vi träffades på ett event. Han kom fram till mig och presenterade sig. Dagen efter skrev jag på bloggen att jag träffat min framtida man. Jag blev kär direkt. Sen mejlade han mig och frågade om vi kunde ta en fika. Men det blev aldrig någon fika. I stället träffades vi på en fest på Lidingö igen. Vi gick ut och utanför stugan kysstes vi.” Har Kenza sagt till Expressen. 

I dag är paret tillsammans delägare i Kenzas klädmärke Ivyrevel som nyligen fick en rejäl skjuts framåt av H&M som ni kan läsa mer om här >> 

Vi på Metro Mode gratulerar Kenza och Aleks och längtar redan till bröllopet som vi tror kan bli något utöver det vanliga! <3

Foto: Charlotte Brunzell/All over press & Instagram Semradedic 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!