Nöje

J.K Rowling svarar på kritiken om att låta Johnny Depp spela i nya filmen – fansen uppröda

I våras fick anmälde Amber Heard sin dåvarande man Johnny Depp för fysisk misshandel. Han fick besöksförbud men sen drog hon tillbaka anmälan. Efter detta började Harry Potter-fans protestera mot att Johnny Depp spelar Grindelwald i Fantastsic Beasts-serien. Nu svarar J.K Rowling på kritiken, men fansen är inte nöjda med svaret.

Foto: REX

Johnny Depp syntes redan i den första filmen av Fantastic Beasts, men hade då bara en väldigt liten roll. I den kommande filmen har han titelrollen, vilket gjort många fans upprörda. På grund av Amber Heards anmälan. J.K. Rowling har länge hållit sig undan den här debatten men i torsdags publicerade hon en text på sin hemsida om valet att ha kvar Johnny Depp som Grindelwald.

”När Johnny Depp valdes till att spela Grindelwald tyckte jag att han skulle vara perfekt för rollen. Under tiden när vi spelade in den första filmen, började historier dyka upp pressen som gjorde mig och alla involverade mycket bekymrade. Harry Potter-fans har haft befogade frågor och bekymmer för vårt val av att försätta med Johnny Depp. Som David Yates, regissör, redan har sagt så övervägde vi möjligheterna till att göra en omcastning. Jag förstår varför några har blivit förvirrade och arga över att det inte skedde.”

Hon skriver längre ner i brevet att hon och filmskaparna är nöjda med den ursprungliga rollbesättningen och att de genuint är glad att Johnny spelar en av de stora rollerna i filmerna. Läs hela hennes uttalande här>

J.K Rowlings svar har fått flera fans att bli upprörda och blivit besvikna.

Källa: Glamour/jkrowling.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!