Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

JA! 13 Reasons Why får en uppföljare – då kommer den andra säsongen

Vårens mest omtalade serie är helt klart 13 Reasons Why. Hör du till fansen kommer du bli väldigt glad över nyheten att den populära serien får en andra säsong. Det bekräftas av både Selena Gomez (som är exekutiv producent) och Netflix. 

Foto: Netflix (13 Reasons Why)
Källa: Twitter/@13ReasonsWhyVariety & Independent.co.uk

Netflix-serien 13 Reasons Why handlar om de 13 orsaker som har lett fram till att 17-åriga Hannah Baker begår självmord. Genom 13 kasettband berättar hon om vad som ledde fram till hennes beslut att inte vilja leva längre. Serien är omåttligt populär men har också fått kritik om att den romantiserar självmord.

På Twitterkontot 13 Reasons Why och på Selena Gomez Instagramkonto bekräftar de att berättelsen inte är slut än. En sneakpeak inför nästa säsong finns också med som ett videoklipp. Den andra säsongen har premiär nästa år och ska också innehålla 13 avsnitt, skriver Variety. Enligt magasinet kommer det handla om hur karaktärerna bearbetar det som har hänt. Datumet för nästa säsong är satt någon gång i början av “Mental Health Awareness Week” den 8:e till 14:e maj 2018, skriver tidningen Independent. Vi längtar!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!