Nöje

Jada Pinkett Smith avslöjar att hon och Will Smith har varit separerade sedan 2016

I ett klipp från en intervju med NBC berättar Jada Pinkett Smith att hon och hennes make Will Smith i själva verket har levt skilda liv sedan 2016. “Det var inte en officiell skilsmässa… men det var en skilsmässa”, säger hon till journalisten Hoda Kotb.

Foto: Shutterstock

Jada Pinkett Smith och Will Smith har varit gifta i 26 år, och trots att de berättat öppet om diverse problem i sitt äktenskap har de båda gett sken av att fortfarande vara tillsammans – fram tills nu.

“Klarade inte av att bryta löftet”

Det var i samband med att Jada skulle marknadsföra sina memoarer, Worthy, som hon kommenterade ett av bokens största avslöjanden: att hon och Will separerade 2016.

“Det var inte en officiell skilsmässa… men det var en skilsmässa”, säger hon.

Enligt Pinkett Smith har makarna inte berättat om separationen förut eftersom de “helt enkelt inte var redo”. Hon säger också att uppbrottet berodde på flera olika faktorer.

“När vi kom till 2016 var vi bara utmattade efter att ha försökt så mycket. Jag tror att vi båda var lite fast i vår fantasi av hur den andra personen var”, säger hon.

Jada berättar att hon har övervägt en officiell skilsmässa, men att hon aldrig lyckats försona sig med tanken:

“Jag lovade att vi aldrig skulle ha anledning att skilja oss. Vi skulle ta oss igenom vad som helst. Jag har helt enkelt inte klarat av att bryta det löftet.”

Smith och Pinkett Smith gifte sig 1997 och har två barn tillsammans: Jaden, 24, och Willow, 21.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!