Nöje

Jada Pinkett Smith efter Oscarsgalan: Familjen fokuserar på att läka på ett djupare plan

Will Smith och hustrun Jada Pinkett Smith uppges inte prata med varandra efter skandalen på Oscarsgalan. Nu har en ny säsong av Jadas “Red Table Talk” kört igång och även om hon enbart berörde händelsen kort lämnade hon ett skiftligt uttalande i början där hon skrev att familjen fokuserar på att läka just nu.

Foto: Red Table Talk

Enligt en källa med insikt i familjens situation genomgår Will Smith och Jada Pinkett Smith en äktenskapskris. Will Smith slog till Chris Rock under Oscarsgalan när komikern skämtade om Jada Pinkett Smtihs frisyr. Han har efter det bett om ursäkt, både till Rock och Oscarsakademin. Han har också valt att lämna Oscarsakademin.

Har rätt till hälften av förmögenheten

Will Smith och Jada Pinkett Smith har varit gifta sedan 1997. “Det har varit påtagligt spänt mellan dem ända sedan Oscarsskandalen. De har haft problem i flera år, men just nu pratar de knappt med varandra”, säger källan till Heat Magazine. Skulle paret välja att gå skilda vägar har Jada rätt till hälften av Will Smiths förmögenhet som uppges vara på motsvarande 3,3 miljarder kronor.

Jada nämnde skandalen kort i “Red Table Talk” och även om hon inte gick djupare in på händelsen lovade hon att den kommer att tas upp längre fram. Bland annat inleddes avsnittet med ett skriftligt uttalande där hon skrev “Med tanke på allt som har hänt de senaste veckorna fokuserar familjen Smith nu på att läka på ett djupare plan.”

Foto: Red Table Talk

Källa: Expressen, Daily Mail

Foto: Red Table Talk

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!